Impresszum
Magyaroszágon.hu Hírportál, Webcímtár
Alapítva: 2002
Frissítve: 2012

Üzemeltető:
Varga Média és Marketing Iroda

A weboldal üzemeltetője semmilyen formában nem vállal felelősséget a weboldalon közölt, más oldalakról átvett hírek és más honlapokra vezető linkek tartalmáért. Az oldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget az erről az oldalról mutató hivatkozások cél-sitejainak tartalmáért és az ott vallott nézeteket nem feltétlenül képviseli vagy ismeri el.

A weboldalon megjelenő adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Magyarországon.hu felelősséget nem vállal.

A híreket több magyar nyelvű hírforrásból gyűjti össze robotunk, és automatikusan úgy rendszerezi a cikkeket, hogy a legfrissebb hírek jelenjenek meg először. A témákat 10 percenként frissíti, így valahányszor megtekinti az oldalt, mindig találhat új cikkeket. Ha rákattint az Önt érdeklő hír főcímére, akkor arra a weboldalra léphet tovább, amely közzétette az elolvasni kívánt cikket.

A Magyarországon.hu hírportál egy egyedülálló hírgyűjtő szolgáltatás, amelyben a találati eredményeket emberi beavatkozás nélkül, kizárólag robotok állítják össze. Ennek eredménye, hogy a híreket a portálon politikai állásponttól vagy világnézettől függetlenül találhatja meg, így átfogó képet kaphat arról, hogy a hírportálok mennyire különbözőképpen számolnak be ugyanarról a témáról. A többféle nézőpontból való megközelítés egyedülálló az online hírszolgáltató portálok között, és nagyon fontos számunkra, hogy folyamatos tájékoztatást nyújthassunk az Önt leginkább érdeklő témákról.

Mivel a hírek indexelését és megjelenítését automatizált robotok végzik, ezért a közölt hírek stílusa, minősége, tartalma, etikája és egyéb tulajdonságai nem a Magyarországon.hu portál szerkesztőségének értékrendjeit közvetítik. A Magyarországon.hu portál közvetítő szolgáltatóként működik.


A Magyarországon.hu kiadója a Varga Média és Marketing Iroda
6120 Kiskunmajsa, Vörösmarty u. 2.
Felelős kiadó: Varga Ákos

Alapító, főszerkesztő:
Varga Ákos

info [@] magyarorszagon.hu