Marketing
Marketing kategůria 2017 Šprilisi hŪrei
Lapok:    
Btl.hu - 2017. Šprilis 28. 13:51
A fesztiv√°l c√©lja: egy √ļj mentŇĎmotor √°r√°nak √∂sszegyŇĪjt√©se, mert fele annyi rohammotor van, mint amennyire sz√ľks√©g lenne.
Btl.hu - 2017. Šprilis 28. 0:58
A N√©pszava 144. √©vfolyam√°nak 95. sz√°m√°val √ļj fejezet indult a lap t√∂rt√©net√©ben.
Cemp.blog.hu - 2017. Šprilis 26. 16:15
√öj, kiadv√°nyfejleszt√©si igazgat√≥ poz√≠ci√≥t hozott l√©tre a CEMP fejlesztŇĎc√©ge. A ter√ľlet √©l√©re √©rkezŇĎ √ļj vezetŇĎ, V√°ndor Attila a c√©gstrat√©giai feladatok mellett a kiadv√°nyok term√©kfejleszt√©si koncepci√≥j√°nak megalkot√°s√°ban √©s ki√©p√≠t√©s√©ben vesz r√©szt. A szakember kor√°bban a HOPPex Kft. √ľgyvezetŇĎje volt. A TMK Megold√°ssz√°ll√≠t√≥ Kft. saj√°t fejleszt√©sŇĪ tartalomkezelŇĎ rendszer√©n kereszt√ľl olvas√≥k milli√≥ihoz jut el nap mint nap t√∂bbek k√∂z√∂tt az Index, a Totalcar, a Napi.hu, a Femina, √©s a D√≠v√°ny t√∂bb sz√°z friss h√≠re √©s k√©pes besz√°mol√≥ja, de a fejlesztŇĎ c√©g felel az √ļjs√°golvas√≥ applik√°ci√≥k, az √ļj cikkform√°tumok √©s hirdet√©si megold√°sok fejleszt√©s√©√©rt, valamint a kiadv√°nyok k√ľlsŇĎ-belsŇĎ meg√ļjul√°s√°√©rt is. A folyamatosan v√°ltoz√≥ tartalomfogyaszt√°si szok√°sok √°lland√≥ kih√≠v√°sok el√© √°ll√≠tj√°k az internetes megold√°sokat. Fokozottan igaz ez azokra a kiadv√°nyokra, amik mindig igyekeznek egy l√©p√©ssel a piac elŇĎtt j√°rni. Attila √©rkez√©s√©vel m√©g gyorsabban tudunk majd reag√°lni a kiadv√°nyok fejleszt√©si ig√©nyeire, hat√©konyabb√° v√°lik a p√°rbesz√©d a belsŇĎ csapatok k√∂z√∂tt. Prigyeni L√©n√°rd, a TMK Megold√°ssz√°ll√≠t√≥ √ľgyvezetŇĎje A piac mindig odafigyelt a CEMP-kiadv√°nyok meg√ļjul√°saira, √©n is √°rgus szemmel k√∂vettem az √ļj tartalmi megold√°sokat. Nagyon √∂r√ľl√∂k, hogy mostant√≥l mindezek r√©szese lehetek, √©s b√≠zom benne, hogy projektir√°ny√≠t√°si tapasztalatommal √©s eredm√©nyorient√°lt szeml√©letemmel hozz√°j√°rulhatok m√©g t√∂bb √ļjszerŇĪ, √©rdekes, nagyszerŇĪ felhaszn√°l√≥i √©lm√©nyt ny√ļjt√≥ tartalmi megold√°s megval√≥s√≠t√°s√°ban. V√°ndor Attila, a TMK Megold√°ssz√°ll√≠t√≥ kiadv√°nyfejleszt√©si igazgat√≥ja ¬† A TMK Megold√°ssz√°ll√≠t√≥ Kft. 100%-os tulajdonosa az Inda-Labs Zrt. ElŇĎbbi az online √ļjs√°gok √©s kiadv√°nyok fejleszt√©si feladatait v√©gzi, ut√≥bbi a legnagyobb hazai k√∂z√∂ss√©gi m√©diaplatformokat (Blog.hu, Indavide√≥, stb.) fejleszti.
Btl.hu - 2017. Šprilis 26. 12:44
Rainer Zietlow a támogatóktól kapott összegeket a szenegáli SOS Gyermekfalu jótékonysági szervezetnek adományozta.
Adrenalin.blog.hu - 2017. Šprilis 26. 11:41
2145 doll√°r vagy kevesebb, mint 1 doll√°r? Melyiket k√∂lten√©d el ink√°bb egy t√°sk√°ra? Az Ikea kicsit kifigur√°zta a Balenciaga m√©regdr√°ga tote bagj√©t, amely szerint√ľk √©pp √ļgy n√©z ki, mint a naaagy k√©k Ike√°s mŇĪanyag szatyor... szerinted? :D Vicces, sok megoszt√°sra sz√°m√≠t√≥ kis √∂sszehasonl√≠t√≥ kamp√°ny, m√°r ha e k√©t dimenzi√≥t egy√°ltal√°n √∂ssze lehet hasonl√≠tani. :)
Btl.hu - 2017. Šprilis 26. 1:14
A fenntarthat√≥s√°g egyre ink√°bb begyŇĪrŇĪzik az otthonokba, √≠gy a konyh√°ba is.
Btl.hu - 2017. Šprilis 26. 0:51
M√°jus elsŇĎ vas√°rnapj√°n minden eddigin√©l kreat√≠vabban k√∂sz√∂nthetik fel √©desanyjukat a gyerekek.
Adrenalin.blog.hu - 2017. Šprilis 25. 14:36
√Āprilis elej√©n a stockholmi metr√≥ vonal√°n nagyot n√©zhettek az utaz√≥k. Az AJAX akci√≥ba l√©pett, hogy ne egy hagyom√°nyos rekl√°mkamp√°nyban, megkompon√°lt hirdet√©sekben, mesterk√©lt t√©v√©rekl√°mokban bizony√≠tsa hat√©konys√°g√°t, hanem a val√≥ √©letben, igazi mocskon tesztelhess√©k...
Btl.hu - 2017. Šprilis 24. 8:14
Berkes √Ākos hat √©ve dolgozik az √ľgyn√∂ks√©gn√©l, feladatai k√∂z√© tartozik majd az √ľgyn√∂ks√©g √ļj, startupok im√°zs√©p√≠t√©s√©vel foglalkoz√≥ div√≠zi√≥j√°nak, az Enginy-nek vezet√©se is.
Cemp.blog.hu - 2017. Šprilis 20. 10:00
√Āprilis 24-tŇĎl √ļj √ľgyvezetŇĎ ir√°ny√≠tja a legnagyobb hazai tartalomszolg√°ltat√≥k hirdet√©si fel√ľleteit pr√©mium programozott piacter√©n √©rt√©kes√≠tŇĎ HOPPex Kft-t. A CEMP Sales House-t√≥l √©rkezŇĎ Kassai P√©ter az automatiz√°lt hirdet√©si platformot indul√°sa √≥ta vezetŇĎ V√°ndor Attil√°t v√°ltja a szolg√°ltat√≥ √©l√©n. P√©ter √ľgyn√∂ks√©gi tapasztalattal √©rkezett a CEMP Sales House-hoz, 2016-t√≥l RTB managerk√©nt ŇĎ felelt a c√©gcsoport programmatic tev√©kenys√©g√©nek operat√≠v megval√≥s√≠t√°s√°√©rt. Emellett az IAB Programmatic Munkacsoportj√°nak tagjak√©nt jelentŇĎs r√©szt v√°llalt a piaci szereplŇĎk eduk√°l√°s√°t c√©lz√≥ Programmatic Kisokos kidolgoz√°s√°ban is. Az elm√ļlt k√©t √©vben rendk√≠v√ľl felp√∂rg√∂tt programmatic ter√ľleten az elsŇĎdleges technol√≥giai kih√≠v√°sok lassan elh√°rulnak, a magyar piac felvette a fordulatsz√°mot mind kiad√≥i, mind hirdetŇĎi oldalon. Ezt bizony√≠tj√°k az idei Rekl√°mtorta eredm√©nyei is, a programmatic bev√©telek 77%-os √©ves n√∂veked√©ssel √°tl√©pt√©k az egymilli√°rd forintos hat√°rt, de bŇĎven van m√©g benne fejlŇĎd√©si potenci√°l. Az Attila √°ltal lefektetett biztos alapokra szeretn√©k tov√°bb √©p√≠tkezni, √ļjragondolt mŇĪk√∂d√©ssel, m√©g nagyobb szerepet v√°llalva a hazai sz√≠nt√©ren. Szeretn√©m, ha a hazai m√©diapiacon a programmatic egybeforrna a HOPPex n√©vvel.Kassai P√©ter - a HOPPex √ļj √ľgyvezetŇĎje P√©ternek gratul√°lunk √©s sok sikert k√≠v√°nunk √ļj poz√≠ci√≥j√°ban! A CEMP, a Central Digit√°lis M√©dia √©s a New Wave Media Group r√©szv√©tel√©vel 2015-ben megalakult HOPPex - pr√©mium programmatic piact√©r az IAB Hungary tagja. M√°ra 11 m√©diapartner fel√ľleteit √©rt√©kes√≠ti programozott m√≥don. Technol√≥giai partnere az amerikai Rubicon Project.
Adrenalin.blog.hu - 2017. Šprilis 19. 15:32
Ugye, ugye, ha bag√≥zol, hamar elfogy a szusz?! Az a durva, hogy enn√©l a kamp√°nyn√°l m√©g nekem is elfogy, pedig nem doh√°nyzom. Igaz emiatt kicsit m√°shogy pr√≥b√°ltam ki a dolgot, mint a helyes elj√°r√°s, ugyanis √©n egy levegŇĎvel k√≠s√©reltem meg elolvasni a vil√°g eddigi tal√°n leghosszabb rekl√°m mondat√°t. H√°t nem siker√ľlt, csak mondom. Ez a "l√©gteszt" az alanyok sz√°m√°ra viszont nem errŇĎl sz√≥lt, hanem hogy egyetlen nagy levegŇĎ bef√ļj√°s√°val l√°ttatni pr√≥b√°lj√°k az egy√©bk√©nt l√°thatatlan copyt. Volt, aki szuszban mind√∂ssze az elsŇĎ sorig jutott, valszeg neki m√°r valami boltba kellene mennie nagy levegŇĎt venni...
Btl.hu - 2017. Šprilis 19. 1:18
Id√©n a j√∂vŇĎbe rep√≠t az √∂t√∂dik Elle Fashion Show √°prilis 28-29. K√∂z√∂tt.
Btl.hu - 2017. Šprilis 18. 22:02
A Samsung Galaxy S8 m√°rcius v√©gi bemutat√°s√°t k√∂vetŇĎen integr√°lt term√©k- √©s m√°rkakamp√°ny indult.
Btl.hu - 2017. Šprilis 18. 18:38
Hi√°nyp√≥tl√≥ online tan√°csad√≥ szolg√°ltat√°st l√©trehoz√°s√°val folytat√≥dik az √Ėkumenikus Seg√©lyszervezet √©s a Vodafone egy√ľttmŇĪk√∂d√©se a kapcsolati erŇĎszak elleni k√ľzdelemben.
Btl.hu - 2017. Šprilis 13. 16:01
Egy √©vvel a felv√°s√°rl√°s ut√°n √ļj form√°t √∂lt a hazai m√©diapiac egyik legkiterjedtebb online portf√≥li√≥j√°val rendelkezŇĎ c√©gcsoportja.
Btl.hu - 2017. Šprilis 13. 1:17
A sv√©d Amanda Kernell lenyŇĪg√∂zŇĎ elsŇĎfilmes alkot√°sa, a Sz√°mi v√©r (Sami Blood) c√≠mŇĪ sv√©d-norv√©g-d√°n j√°t√©kfilm nyerte az idei Titanic Hull√°mt√∂rŇĎk-d√≠j√°t.
Adrenalin.blog.hu - 2017. Šprilis 12. 13:55
√Čleszd √ļjra a benned szunnyad√≥ utaz√°si v√°gyat, √©s nyom√°s a hossz√ļ h√©tv√©g√©re p√∂l√∂ egy eur√≥pai k√∂r√ļtra. √ćgy tudn√°nk direkten call to action felh√≠v√°ssal √©lni a Tui egy√©bk√©nt baromi l√°tv√°nyos printanyag√°hoz..
Btl.hu - 2017. Šprilis 12. 12:43
Hat kateg√≥ri√°ban d√≠jazta a Trade magazin ,,Az √©v legsikeresebb prom√≥ci√≥ja" elnevez√©sŇĪ verseny p√°lyamunk√°it.
Btl.hu - 2017. Šprilis 12. 1:09
A h√ļsv√©ti idŇĎszak az egyik legforgalmasabb a csomaglogisztik√°ban, ez√©rt az √ľnnep elŇĎtt sz√°ll√≠tunk n√©h√°ny √©rdekess√©get a Magyar Post√°r√≥l.
Btl.hu - 2017. Šprilis 10. 15:09
Az egyik tavalyi sikeres pályázó 14 év kihagyás után és 4 gyermek nevelése mellett tudta folytatni karrierjét.
Btl.hu - 2017. Šprilis 7. 18:29
A j√∂vŇĎ √©rz√©kei c√≠mŇĪ ki√°ll√≠t√°s egy nagym√©retŇĪ f√©nyinstall√°ci√≥, amely az LG emberk√∂zpont√ļ innov√°ci√≥it √ľnnepli a vil√°g legnagyobb diz√°jn showj√°n.
Btl.hu - 2017. Šprilis 6. 18:05
Az Electrolux Lehel Kft. brand és corporate PR tevékenységeinek támogatásával bízta meg kommunikációs tenderénrk nyertesét, a Stern Communicationst.
Btl.hu - 2017. Šprilis 6. 17:51
Marcellina j√≥t√©konys√°gi koncertsorozatot szervez a Vakok √Āllami Int√©zet√©nek jav√°ra.
Btl.hu - 2017. Šprilis 6. 14:56
Hoopps n√©ven hamarosan √ļj megk√∂zel√≠t√©sbŇĎl lesz el√©rhetŇĎ az applik√°ci√≥ alap√ļ aut√≥z√°s
Adrenalin.blog.hu - 2017. Šprilis 5. 14:05
Id√©n elmaradt kishaz√°nkban a m√°r-m√°r szok√°soss√° v√°lt m√°rcius v√©gi-√°prilis eleji t√©l. Nem mintha b√°nn√°nk, de erre az aprop√≥ra tartogattuk a lenti Audi kamp√°nyka megoszt√°s√°t. Fuckyeah. De nem babr√°l ki vel√ľnk az idŇĎj√°r√°s, akkor is bemutatjuk nektek, ha kint ezer √°gra s√ľt a nap, mert ez egy t√∂k√©letes √©lm√©ny√∂tlet minim√°lis b√ľdzs√©vel. Az √ľzenet egybŇĎl √°tj√∂n, a megval√≥s√≠t√°s nem zavar senkit, finoman k√∂zel√≠tve, m√©gis hat√°sosan √©r c√©lba. Mindent √∂sszegezve √ļgy is mondhatn√°nk, hogy: mennyire j√≥ m√°r! ¬†
Btl.hu - 2017. Šprilis 4. 12:15
A XII. ker√ľleti K√≥s K√°roly √Āltal√°nos Iskola elŇĎtti gyalog√°tkelŇĎhelyen seg√≠tette a kisiskol√°sok biztons√°gos √°tkel√©s√©t egy LEGO City rendŇĎr.
Btl.hu - 2017. Šprilis 4. 7:02
√Āprilis m√°sodik fel√©ben Magyarorsz√°gon is el√©rhetŇĎv√© v√°lnak a Lengyelorsz√°gban m√°r 25 √©ve n√©pszerŇĪ Abra Meble b√ļtor √ľzleth√°l√≥zat b√ļtorai.
Adrenalin.blog.hu - 2017. Šprilis 3. 14:05
K√ľlsŇĎre milyen m√°sok, pedig belsŇĎre √©pp oly egyform√°k... Ak√°rcsak az emberek. Az Ali Cola vil√°g√ļjdons√°g fejleszt√©sek√©nt megalkotta k√≥l√°j√°t 6 k√ľl√∂nf√©le sz√≠n√°rnyalat√°ban, az italok √≠ze azonban teljesen egyforma. ErŇĎs √ľzenet, remek diz√°jn√∂tlet. ¬† ¬† ¬†
Cemp.blog.hu - 2017. Šprilis 3. 8:51
Nemzetk√∂zileg is tapasztalt vezetŇĎvel erŇĎs√≠tj√ľk az Index-csoport √©s a magyar web meghat√°roz√≥ p√©nz√ľgyi-gazdas√°gi, kultur√°lis, aut√≥s, √©s nŇĎi kiadv√°nyait √©rt√©kes√≠tŇĎ sales house-unk menedzsmentj√©t. Kiss P√©ter Eur√≥pa legnagyobb internet szolg√°ltat√≥j√°t√≥l, a sv√©d Telia Carrier-tŇĎl √©rkezik hozz√°nk, ahol 8 √©ven kereszt√ľl account directork√©nt ir√°ny√≠totta a k√∂zel-keleti √©s afrikai piacok √ľzletfejleszt√©s√©t. Kor√°bban az Inviteln√©l nagykereskedelmi menedzserk√©nt, majd a QuaesTel region√°lis igazgat√≥jak√©nt dolgozott. P√©ter innovat√≠v versenypiacokon megszerzett tapasztalata √©s hat√°rozott, eredm√©nycentrikus megk√∂zel√≠t√©se j√≥l illeszkedik a CEMP Sales House piacvezetŇĎk√©nt k√©pviselt szeml√©let√©be. √Ėr√ľl√∂k, hogy karizmatikus egy√©nis√©g√©vel tov√°bb erŇĎs√≠ti agilis, szakmailag magasan k√©pzett √©rt√©kes√≠t√©si csapatunkat. Ziegler G√°bor, a CEMP Sales House √ľgyvezetŇĎ igazgat√≥ja √öj vezetŇĎi poz√≠ci√≥j√°t a mai napon elfoglal√≥ Kiss P√©ter feladata, a szektori√°lis √©rt√©kes√≠t√©si ter√ľlet¬†ir√°ny√≠t√°sa mellett, a hat√©konys√°g √©s eredm√©nyess√©g tov√°bbi n√∂vel√©se lesz. A nemzetk√∂zi telekommunik√°ci√≥s piacon elt√∂lt√∂tt 14 √©v ut√°n √∂r√∂mmel csatlakozom a CEMP Sales House csapat√°hoz. C√©lom, hogy a multinacion√°lis k√∂rnyezetben szerzett tapasztalataimat kamatoztatva egy√ľtt fejlessz√ľk tov√°bb a c√©g v√°llalati kult√ļr√°j√°t a k√∂vetkezŇĎ √©vek kiemelkedŇĎ eredm√©nyeinek el√©r√©se √©rdek√©ben. Kiss P√©ter, √©rt√©kes√≠t√©si igazgat√≥ Ziegler G√°bor a CEMP Sales House √ľgyvezetŇĎ igazgat√≥jak√©nt v√°ltozatlanul a v√°llalatcsoport √©rt√©kes√≠t√©si strat√©gi√°j√°√©rt felel.
Lapok:    
Idűkťp.hu - 2017. Šprilis 27. 16:09
A pťnteki nagy mennyisťgŻ csapadťk utŠn sem lesz hiŠny az ŲntŲzťsbűl, legalŠbbis a DunŠtůl keletre.
Idűkťp.hu - 2017. Šprilis 25. 19:46
CsŁtŲrtŲkŲn ťs pťnteken egy hidegfront okoz jelentűs hűmťrsťklet-kŁlŲnbsťget kelet ťs nyugat kŲzt.
Idűkťp.hu - 2017. Šprilis 25. 5:02
Fantasztikus hangulatķ a tavaszi erdű a csillagoktůl sziporkŠzů ťj leple alatt - kŁlŲnleges felvťtelek kŲvetkeznek!
Webbeteg.hu Betegsťgek - 2017. Šprilis 30. 2:51
A kislŠnyom nyolc ťves ťs nagyon kemťny a szťklete. Kis vťrt is ťszleltem a toalettpapŪron. A problťma az elmķlt fťlťvben pŠrszor mŠr elűfordult, mit lehetne tenni? - VŠlogatŠs a WEBBeteg Orvos vŠlaszol rovatŠnak kťrdťseibűl.
Mandiner Autů aktuŠlis - 2017. Šprilis 30. 1:52
A Magyar KůrhŠzszŲvetsťg XXIX. Kongresszusa kapcsŠn dr. ”nodi-SzŻcs ZoltŠn egťszsťgŁgyťrt felelűs ŠllamtitkŠrral kťszŁlt interjķ olvashatů a K”RHŃZ szaklap tavaszi szŠmŠban ŃllamtitkŠri vizit cŪmmel, melyet a Weborvos is idťz. [...] Bűvebben!
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2017. Šprilis 28. 11:05
A CTP szŠmos ķj szerzűdťst Ūrt alŠ 2017 elsű negyedťvťben MagyarorszŠgon, tovŠbb erűsŪtve pozŪciůjŠt a hazai piacon. A hazŠnkban 2016 eleje ůta jelen lťvű ingatlanfejlesztű kŲzel 300 ezer nťgyzetmťter alapterŁletŻ ipari ingatlanportfůliůval szŠmol. TŲbb ķj szerzűdťs alŠŪrŠsŠval hamarosan elťri a 300 ezer nťgyzetmťteres ipari ingatlanportfůliůt a CTP. A cťgnek Gyűrben, BiatorbŠgyon, TatabŠnyŠn ť...
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
Isite.hu - 2017. Šprilis 29. 3:55
A Dishonored 2 utŠn szŠmŪtottunk rŠ, hogy az Arkane Studios ťs a Bethesda a Prey tekintetťben is magasrůl tesz majd jŠtťkuk optimalizŠciůjŠra, ez pedig nemrťgiben be is igazolůdott, his... tovŠbb