Marketing
Marketing kategória 2017 júniusi hírei
Lapok:    
Adrenalin.blog.hu - 2017. június 28. 11:39
Az Europcar 20 másodperces rádióhirdetést szeretett volna a Smart kölcsönzést népszerűsítendő, de mit tettek helyette? Na mit? Valami nagyon nagy jóságot: a reklámblokkban egy különleges médiavásárlási lehetőség keretében 4 darab 5 másodperces részt ékeltek be más reklámok közé, mint ahogy a kis Smart is képes elférni minden apró helyen...
Btl.hu - 2017. június 23. 11:47
A Sziget Szervezőiroda portfoliójába tartozó Generali Gyerek Sziget immár 16. alkalommal várt kicsiket és nagyokat júniusban, minden hétvégén.
Btl.hu - 2017. június 23. 2:28
A várakozásokon felül teljesítő piac eredményeinek hátterében a változó fogyasztói szokások és a válság óta újjáéledő gazdaság áll.
Adrenalin.blog.hu - 2017. június 20. 14:31
Ha van macskád, tudod, hogy nyár idején az úristennyila is tiszta macskaszőr a házban. A kanapé is. A ruhád is. A tiszta törölközők is. A kezed is. Minden is. Én speciel szöszölőhenger nélkül egy lépést sem teszek otthonról, sőt, már én is felfedeztem a Scotch billboard ötletét: egyszerűbbnek tűnik a macskát szőrteleníteni ugyanis. Jelentem: heti 1x állandó program nálunk, hogy egy komplett tekercs ragacsot elhasználok macskaszőrtelenítésre. A macska imádja, és én is bírom a tudatot, hogy annyival kevesebb szőrt kell majd levadásznom a lakás különböző pontjairól... 
Btl.hu - 2017. június 19. 2:21
A Szigetnek köszönhetjük például, hogy Magyarországon a világzene egyre ismertebb lett.
Btl.hu - 2017. június 18. 11:26
Sokat sejtető az idei kiírás. A téma a levegőben van, és most plakátokra is kerülhet a pályázóknak köszönhetően.
Adrenalin.blog.hu - 2017. június 16. 13:51
Oké, azt hallottuk már, hogy oxigénnel dúsított vagy friss hegyi levegővel átjárt ásványvíz, de hogy azt mondják róla: aktív, ami nem is reklámos túlzás, hanem valóban meg van támogatva, na az ritka. A Gatorade Activ izotóniás víznek 3D technológiás esőgéppel készült el az "aktív víz" című kampánya, amely eszméletlen látványosra és meggyőzőre sikerült...
Btl.hu - 2017. június 15. 0:37
Kevesebb, mint egy hónap múlva indul a jubileumi Telekom VOLT Fesztivál.
Btl.hu - 2017. június 12. 23:29
Néhány frissen bejelentett névvel immár teljesnek mondható a Balaton Sound idei programja.
Btl.hu - 2017. június 12. 15:02
A Zwack Múzeum és Látogatóközpont, csakúgy, mint a korábbi évek során, idén is csatlakozott hazánk egyik legnépszerűbb kulturális-szórakoztató kezdeményezéséhez, a Múzeumok Éjszakájához.
Btl.hu - 2017. június 12. 1:06
A Freemail sikerei után a New Wave Media Group Zrt. egy új, teljes mértékben hazai szakemberek fejlesztésével megvalósuló mailrendszer megalkotásába fogott.
Adrenalin.blog.hu - 2017. június 9. 9:22
Aha?
Btl.hu - 2017. június 8. 17:28
A társadalmi, gazdasági és környezeti fenntarthatósági teljesítménye alapján a Xerox idén is, ahogy immár nyolc éve folyamatosan, elnyerte az EcoVadis arany fokozatú kitüntetését.
Btl.hu - 2017. június 8. 17:10
Az Electrolux 2016-ban megduplázta a termékeiben felhasznált újrahasznosított műanyag arányát a 2014. évi adatokhoz képest.
Btl.hu - 2017. június 8. 16:54
Az elmúlt négy évben a LEGO Csoport 6 milliárd dán koronát fektetett szélerőművekbe.
Adrenalin.blog.hu - 2017. június 8. 14:28
A francia közlekedésbiztonsági hatóságok megbízásából interaktív, hatásos és drasztikus kampányt készítettek a közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében. A zebrán átkelve nyilván mindenki befrászol egy tőle 10 méterre hallatszó autó fékcsikorgásától, pláne ha az illető a tilosban sétálgat a túloldalra. Kérdés, hogy megéri-e kockáztatni? Illetve ezek után nem kérdés.
Btl.hu - 2017. június 8. 14:27
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Parley Ocean Plastic és az adidas műanyagok okozta környezetszennyezés elleni küzdelme.
Cemp.blog.hu - 2017. június 8. 10:26
A Fidelio márkacsoport kiadója, a Fidelio Media Kft. büszkén mutatja be a Kult50 prémium magazint, a mai magyar kultúra színes, friss, és aktuális lenyomatát. Először kerülnek egy listába és kiemelésre azok a művészek és alkotók a klasszikus-, jazz- és világzene, a színház, a képzőművészet, a film és az irodalom világából, akikre vagy már mindenki odafigyel, vagy szeretne még jobban megismerni, hiszen a közelmúltban maradandót alkottak a saját területükön. Közel egy éve fogalmazódott meg bennünk e kiadvány gondolata: készítsünk egy keresztmetszeti képet a hazai kultúráról, egy olyan lenyomatot, amit akár évtizedek múlva elővéve, jó képet kapunk 2017 kulturális életéről. Az összeállításnál nagyon nehéz dolgunk volt, és az eredmény szubjektív és nem hiba nélküli, ugyanakkor azt hiszem - és ezt a kiadvány mintegy harminc alkotója nevében is kijelenthetem - jó munkát végeztünk. Andacs Botond, a Fidelio Media Kft. ügyvezetője Színészek, zenészek, írók, képzőművészek, filmesek Alfölditől Zsótérig. A június 8-án megjelenő magazinban Fáy Miklós, László Ferenc, Réz András, Stuber Andrea, Veiszer Alinda, Winkler Nóra és Zipernovszky Kornél mértékadó véleménye alapján összeállt rangsor nélküli ötvenes lista portréi mellett igyekszünk átfogó pillanatképet nyújtani a hazai kulturális élet jelenéről. Újságíróként igaz álommunka, egy új kiadvány létrehozása, tehetséges emberekről írni, tehetséges embereket látni, pedig mindig inspiráló. A KULT50-ben megmutatjuk, hogy milyen sokszínű a magyar kultúra, és milyen sok tehetséges és a munkáját profin végző ember dolgozik benne. Az pedig külön öröm, hogy - ha egy újság oldalain csak, de - egy "színpadra" kerülhettek a különböző művészeti területek - színház, zenés színház, tánc, film, irodalom, képzőművészet, zene - remekei. Próbáltunk átfogó - ha nem teljes - képet adni, arról, hogy szerintünk mire érdemes ma oda figyelni, ha kultúráról van szó. Molnár Barbara, a Kult50 magazin főszerkesztője, a Fidelio Media Kft. print igazgatója Szenvedélyes kultúrafogyasztóként folyamatosan nyomon követem a hazai művészeti élet történéseit, amelyekről a Fidelio.hu-n naprakészen informálhatjuk az olvasóinkat. A KULT50 kiadvány ennek a kvintesszenciája. Amolyan kulturális gyorstalpaló - aki elolvassa, nemcsak az elmúlt közel másfél év kimagasló művészi teljesítményeivel kerülhet rögtön képbe, de a hazai kulturális élet legégetőbb kérdéseiről is tájékozódhat. A kiadvány izgalmas és komoly munka gyümölcse, bízunk benne, hogy tartalmas időtöltést szerez majd a forgatása. Várhegyi András, a Fidelio.hu főszerkesztője A Kult50 magazin megvásárolható az újságárusító helyeken, a MOL kutakon, vagy megrendelhető a kult50.hu oldalról. Köszönjük hirdetőinknek, hogy támogatták hagyományteremtőnek szánt kiadványunk debütálását! Budapesti FesztiválzenekarEmporium/AuraGólem SzínházKatona József SzínházLibri-BooklinePorsche HungariaPS ProdukcióSzegedi Szabadtéri JátékokVárgondnokságVígszínház
Btl.hu - 2017. június 6. 19:51
A meleg nyári hónapokra limitált szériás jegesteákkal kedveskedik fogyasztóinak a magyar márka.
Btl.hu - 2017. június 2. 15:10
Magyarország legsikeresebb fiatal vállalkozói fogtak össze, hogy szervezett keretek között adhassák tovább a náluk felhalmozódott tudást.
Btl.hu - 2017. június 1. 16:21
Az újoncoknak, az újrakezdőknek, de még a gyakorlott utazóknak sem árt felkészülni a nyaralásra, hogy a pihenést nyugodt hazatérés kövesse.
Adrenalin.blog.hu - 2017. június 1. 15:48
Minták tucatjai, színkombinációk ezrei jellemzik a Nutella legújabb csomagolás-kollekcióját, amelynek eredményeként 7 millió különböző üvegben terítik a közkedvelt mogyorókrémet Olaszország-szerte. Az ízük persze közös, a megszokott hamisítatlan Nutella-íz. Egyedi Nutella, amelyből nincs két egyforma, akárcsak a fogyasztóiból...
Lapok:    
Időkép.hu - 2017. június 29. 10:13
Az év eddigi legmelegebb napját követően, csütörtökön viharossá fokozódik a délnyugati szél.
köpönyeg.hu - Közép-Magyarországi időjárás-előrejelzés, 23:30
Időkép.hu - 2017. június 28. 23:30
Aktuális időjárás:Budapest: 20°C, 9.36 km/hDK-i szél, közepesen felhős Előrejelzés: Ma: Hőmérséklet: min 17°C, max 34°C Idő: zivatar záporesővel Holnap: Hőmérséklet: min 19°C, max 30°C Idő: zápor 15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!
Időkép.hu - 2017. június 28. 21:31
A délnyugati határon belépő zivatar, Zalaegerszeget elérve, szupercellává nőtte ki magát, északkelet felé halad.
Webbeteg.hu Betegségek - 2017. június 29. 9:41
A könyök érzékenységét, fájdalmát, amely sokszor éjszaka is kínzó panaszokat okoz, gyakran az úgynevezett teniszkönyök okozza. Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a Fájdalomközpont sebésze, fájdalomspecialista arra hívta fel a figyelmet, hogy van megoldás az életminőséget jelentősen befolyásoló problémára.
HVG.hu itthon - 1970. január 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2017. június 29. 10:44
Hamarosan újra forgalomba állnak a 3-as metró felújított szerelvényei, a hibát megtalálták, a problémát megoldják - erősítette meg Tarlós István főpolgármester a BKV korábbi közlését az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában. A hétvégén húsz orosz mérnök volt Budapesten, és megtalálták a hibát: egy metrókocsiban 15 kilométer optikai kábel van beszerelve, két szálat valahogy rosszul dugt...
HVG.hu itthon - 1970. január 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. január 1. 1:00
PCforum.hu - 2017. június 29. 10:00
[UPC] A hivatalos védjegyhasználati szerződés aláírását követően megkezdődött a Digitális Jólét Alapcsomag értékesítése, amelyet a magyarországi szolgáltatók közül elsőként a UPC-nél vehető igénybe. A kedvező áron (akár 2.999 Ft) kínált, másodpercenként akár 30 megabites letöltési sebességet biztosító szolgáltatás segítségével immár azok is szélessávú internetkapcsolathoz juthatnak, akiknek erre anyagi okok miatt eddig nem volt lehetőségük.