Belföld
Belföld kategria 2018 mjusi hrei
Lapok:    2  3  
Objektív hír - 2018. mjus 23. 21:22
Fejér megyében is elindult a LépcsőházŐr program - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2018. mjus 23. 21:18
A hétvégén kerül megrendezésre a junior és felnőtt ritmikus gimnasztikázók országos bajnoksága, amelynek a törökbálinti Sportközpont ad otthont, ahol szőnyegre lépnek a válogatott rg-sek is, többek között Kis Alexandra, Váray Míra, Pigniczki Fanni és Juhász Anna is bemutatkozik - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2018. mjus 23. 8:55
Felfüggesztette egy Pest megyei illegális pizzafutár tevékenységét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV) tartott közös ellenőrzésen a szakemberek megállapították, hogy az üzlet a szükséges engedély és adószám nélkül végezte tevékenységét, emellett a helyszínen a műszaki, a higiéniai és a személyi feltételek nem voltak alkalmasak élelmiszer készítésére. Az egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2018. mjus 22. 21:08
A jelenlegi adatok szerint két nő és hét férfi vesztette életét a 4-es főúton történt ütközésben - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 22. 20:23
A 4-es főúton egy kisbusz és egy teherautó ütközött össze. A rendőrök teljesen lezárták az utat - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 22. 20:18
Félpályás a forgalomkorlátozás Kecel közelében - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
Objektív hír - 2018. mjus 22. 15:47
A héten kezdetét veszi a tornászok Világkupa-sorozata, amelynek első állomása Eszéken lesz, ahol a női csapatot Kovács Zsófia, Böczögő Dorina és Makra Noémi alkotja, míg a férfiak közül Kállai Zoltán, Boncsér Krisztián és Kardos Botond képviseli Magyarországot - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2018. mjus 22. 15:45
A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást Börgöndpuszta térségében - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 22. 15:43
Az elmúlt 72 órában a rendőrök 19 ittas járművezetővel szemben intézkedtek Fejér megye közútjain - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 22. 15:40
Május 31-ig nyújthatják be szankciómentesen az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat az élelmiszerlánc szereplők. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szeretné felhívni az érintettek figyelmét, hogy az esetleges problémák elkerülése érdekében a kötelezettséget ne halasszák az utolsó pillanatra - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2018. mjus 22. 12:23
Teljes útzár mellett helyszínelnek a rendőrök a 62-es főúton, a rendőrök a forgalmat Dinnyés irányába terelik - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 22. 8:54
Már megkezdődött a legkorábbi cseresznyefajták szedése; felgyorsította a cseresznye fejlődését és érését az, hogy hirtelen felmelegedéssel érkezett idén is a tavasz - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara körképéből. A március eleji erős lehűlések elsősorban a Dunántúlon és a Dél-Alföldön okoztak kisebb fagykárokat, de azok lényegesen alacsonyabbak voltak, mint a barackféléknél, és elsősorban a korai fajtákat érintették. Ezt követően régóta nem látott bő virágzás következett, ami már előrevetítette a várható jó termést - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.
Objektív hír - 2018. mjus 22. 8:52
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV minden budapesti és megyeszékhelyen lévő központi ügyfélszolgálata este 8-ig tart nyitva, és várják azokat, akik a tervezettel, bevallással 1+1 százalékkal kapcsolatban segítséget kérnek. Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit - őstermelőket és áfás magánszemélyeket kivéve -, annak május 22. után automatikusan bevallássá válik a tervezete - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Objektív hír - 2018. mjus 21. 19:58
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 16 éves fiú ellen. Az ügy részleteiről sajtótájékoztató keretében számoltak be - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2018. mjus 20. 20:04
A tornászok Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyén a szerenkénti finálékban a magyar tornászok összesen kilenc aranyérmet gyűjtöttek, a felnőtteknél Kovács Zsófia és Dévai Boglárka egy-egy szeren állhatott a dobogó tetejére, az ifiknél Schermann Bianka duplázni tudott, Székely Zója és Szujó Hanna nyakába egy-egy aranyérem került, a serdülő kategóriában pedig Mayer Gréta három szeren is győzött - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2018. mjus 19. 21:53
A nők szuper csapatbajnokságának első fordulóját a Postás SE ,,A" csapata nyerte, a Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékverseny csapatversenyén pedig Szlovákia együttese győzött - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2018. mjus 19. 19:50
A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves férfit - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 19. 19:46
A rendőrök őrizetbe vettek egy személyt, aki megalapozottan gyanúsítható a 8 éves sólyi kislány megölésével - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 19. 15:09
Zámoly külterületén két személyautó ütközött össze - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 19. 9:03
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja egy 8 éves sólyi kislány halálának körülményeit - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 19. 9:00
A bűncselekmény áldozata egy 28 éves férfi - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 19. 8:55
A helyszínelés idején félpályán haladt a forgalom a 6219-es számú úton, ahol egy furgon fának rohant szombaton kora reggel - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 18. 20:47
Furgon és személygépkocsi ütközött május 18-án, pénteken a 81-es főúton, Székesfehérvár és Sárkeresztes között - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2018. mjus 18. 17:30
A magyar aerobik válogatott a portugáliai Guimaraesben megrendezésre kerülő világbajnokság előtt május 19-én, szombaton egy utolsó összetartó edzésen vesz részt Budapesten, ugyanis az utánpótlás számára már május 25-én elkezdődik a verseny, míg a felnőttek megmérettetése csak egy héttel később, június 1-jén veszi kezdetét - értesült OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2018. mjus 18. 14:09
Sárkeresztes közelében egy ember életét vesztette, ahol egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. mjus 18. 12:28
Több mint 2,6 millió fa értékesítésére írt ki pályázatot a Tanzániai Erdészeti Szolgálat az UNESCO Világörökség részét képező Selous Vadrezervátumban. Ez ipari méretű fakitermeléshez vezethet egy olyan területen, amely Afrika egyik legjelentősebb vadvilágának ad otthont - köztük az elefántnak, a keskenyszájú orrszarvúnak, az afrikai vadkutyának vagy a vízilónak. A WWF azonnali lépésre szólítja fel Tanzánia kormányát.
Objektív hír - 2018. mjus 18. 9:48
Május 22. éjfélig lehet nyilatkozni az egyházaknak, Nemzeti Tehetség Programnak és a civil szervezeteknek felajánlható 1+1 százalékokról. Aki már korábban beadta szja-bevallását vagy jóváhagyta tervezetét, de még nem döntött az 1 százalékok sorsáról, még nem késett el, 22-éig külön is rendelkezhet. A legtöbben gyermekek fejlesztésére és gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk 1 százalékát - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Objektív hír - 2018. mjus 18. 9:46
Csempészett cigarettát és illegális pontencianövelőket találtak a NAV pénzügyőrei egy budapesti akcióban - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2018. mjus 17. 19:50
Befejeződtek a Grassalkovich út - Ócsai út - Haraszti út csomópontjában lévő közúti felüljáró forgalomkorlátozásokkal járó munkálatai, ezért mától újra birtokba vehetik azt az autósok. A közúti forgalom megindulását követően a munkálatok befejezéséig már csak a felüljáró alatt és a pilléreken végeznek majd felújítást - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Budapesti Közlekedési Központ.
Objektív hír - 2018. mjus 17. 11:57
Az ukrán határ melletti Tiszakerecseny község határában elhullottan talált vaddisznóból mutatta ki tegnap az afrikai sertéspestis (ASP) vírusát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma. Az állategészségügyi szakemberek - az országos főállatorvos utasítására - haladéktalanul megkezdték a szükséges intézkedések végrehajtását. A fertőzés feltehetően Kárpátaljáról, a fertőzött, vírushordozó vaddisznók tavaszi vándorlása révén került át Magyarországra - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Lapok:    2  3  
Idkp.hu - 2018. mjus 23. 21:58
A Dunntlon ismt tbbfel alakultak ki zivatarok, tbb helyen leszakadt az g, nhol jg is esett.
Idkp.hu - 2018. mjus 23. 13:21
Ltvnyos, felhszakadssal s intenzv villmlssal ksrt zivatarok rtk el kedd este a Balaton trsgt.
Idkp.hu - 2018. mjus 23. 10:17
A hten vgig kitart a zporos, zivataros id, a legtbb helyen azonban 25 fok fltt alakul a cscshmrsklet.
Webbeteg.hu Betegsgek - 2018. mjus 23. 20:09
A vrnyoms kros rtkeinek az egszsgre gyakorolt hatsaival az orvostudomny rengeteget foglalkozik, m legtbbszr csak a magas vrnyomsrl hallunk. Ugyanakkor a krnikus (idlt) alacsony vrnyoms (hypotonia) is krllapotok elidzje lehet, leginkbb az agyi teljestmny cskkense, a motivci szegnysge s a gondolkods lasssga miatt.
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2018. mjus 23. 14:00
Az okos vros tbb mr nem csak utpia, mostanra Magyarorszgon is egyre tbbszr, egyre tbben hasznljk a vrosi letet hatkonyabb tev legjabb technolgiai vvmnyokat. A fejldst jl mutatja, hogy a tervezett s a mr megvalsult "smart" megoldsok szma egyre szaporodik, ppen ezrt kt magyar vros pldjn keresztl nztk meg, hogy mit hozhat a smart city koncepci a helyiek letbe....
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HWSW.hu - 2018. mjus 23. 14:48
Lehet, hogy MarK Zuckerbergnek sikerlt kibjnia az Eurpai Parlement kpviselinek krdsei all, de nem is ez a lnyeg. A meghallgatsbl kiderlt, hogy a kpviselk mennyire kritikusan llnak a Facebookhoz. A GDPR-ral pedig ennek anyagi kvetkezmnyei is lehetnek majd, ha a vllalat nem vltoztat az zleti modelljn.