Belföld
Belföld kategria 2017 prilisi hrei
Lapok:    2  3  4  
Objektív hír - 2017. prilis 26. 11:43
Helybenhagyta a Szegedi Ítélőtábla az emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt Sz. J. (1951) ellen indított büntetőügyben a Gyulai Törvényszék I. fokon meghozott ítéletét, így a vádlott jogerős büntetése 9 év börtön és 5 év közügyektől eltiltás lett. Az ítélet indoklásában elhangzott: az I. fokú bíróság helyes döntést hozott, amikor - tekintettel az emberölési cselekmény kísérleti szakban maradására és a vádlott idős korára - a kiszabható szabadságvesztés középmértékénél (13 év 9 hónap) enyhébb büntetést szabott ki. Ez a büntetés nem olyan enyhe, hogy lényeges szigorítása lenne indokolt, ugyanakkor az enyhítésre sem látott semmilyen okot a táblabíróság. A jogerős ítélet ellen fellebbezésnek nincs helye - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bátyi Zoltán sajtótitkár.
Objektív hír - 2017. prilis 26. 11:40
A nyomozás befejezve, vádemelést javasol a rendőrség - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. prilis 26. 11:38
18 szilvafajta aszalt mintáit ismerhették meg szakértők és aszalt szilva kedvelők a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) múlt hét pénteki aszalt szilva fajtabemutatóján, Budapesten. A rendezvényt megnyitó szakmai kerekasztal beszélgetésen az ágazat képviselői osztották meg tapasztalataikat az aszalt szilva jelentőségéről, a különböző fajták aszalhatóságáról, beltartalmi értékeiről, valamint az aszalt szilva piaci lehetőségeiről, majd ,,laikus" aszalt szilva kedvelőkkel együtt érzékszervi bírálaton értékelték a fajtákat - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. prilis 24. 21:51
Újságírók, szurkolók, sportolók, sportvezetők hada várta a kora este a budapesti Tornacsarnok előtt a kolozsvári Európa-bajnokságon sikeresen szereplő magyar tornászválogatottat - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. prilis 24. 21:46
Jó formában vannak a Világjátékokra készülő aerobikosok. A tokiói Világkupán ugyanis három érmet is begyűjtöttek felnőtt versenyzőink - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. prilis 24. 21:44
Nyolc arany-, két ezüst- és három bronzérmet nyertek a magyarok az uszonyosúszó világkupa-sorozat lengyelországi állomásán. A Világjátékok-résztvevő Senánszky Petra, Kosina Gergő és Sincki Ádám fölényes diadalai bizakodásra adnak okot három hónappal a rangos multisport-esemény előtt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. prilis 24. 21:42
Csécsei Zoltán megnyerte a sárvári 24 órás ultrafutó versenyt. A Hammer Team tagja 245.9 kilométerrel győzött - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. prilis 24. 8:36
Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két jármű ütközött össze hétfőn a reggeli órákban, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. prilis 23. 17:39
Újabb pontszerző helyet szerzett Kovács Zsófia a tornászok kolozsvári Európa-bajnokságának gerenda döntőjében, ahol a hatodik helyen végzett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. prilis 23. 12:41
Csaknem 2500 doboz adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei három személygépjárműben Röszkén és Ásotthalmon. A dohányterméket lefoglalták, a sofőrök ellen feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.
Objektív hír - 2017. prilis 22. 20:57
Óriási megtiszteltetésben volt része az Európa-bajnoki ezüstérmes Kovács Zsófiának, ugyanis miniszterelnöki köszöntő levelet kapott Kolozsváron, a kontinensviadal helyszínén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. prilis 22. 20:54
Továbbra is remekelnek a magyarok, újabb érmeket szereztek tornászaink a kolozsvári Európa-bajnokságon, Berki Krisztián lólengésben második lett, Dévai Boglárka ugrásban a dobogó harmadik fokára állhatott, míg Kovács Zsófia felemáskorláton és ugrásban is a pontszerző hatodik helyen végzett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. prilis 22. 15:12
Folytatódott a csoda a tornászok kolozsvári Európa-bajnokságán, Dévai Boglárka az ugrás fináléjában 14.317 ponttal bronzérérmes lett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. prilis 22. 15:09
10 példány tengelicet és 800 szem gyógyszer találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy személygépjárműben Röszkén. A madarakat, valamint a gyógyszert lefoglalták a járművet vezető férfi ellen feljelentést tettek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 21:56
Egy II. kerületi bevásárlóközpontban találták meg épségben a fiút a biztonsági őrök - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 21:53
Sporttörténelmet írt Kovács Zsófia a tornászok kolozsvári Európa-bajnokságán, ahol az egyéni összetett döntőben ezüstérmet szerzett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 21:50
Szenzációs eredményt ért el Kovács Zsófia a tornászok kolozsvári Európa-bajnokságán, ahol 55.432 ponttal ezüstérmet szerzett az egyéni összetett döntőben - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 21:48
Mindkét magyar tornász jól szerepelt a kolozsvári Európa-bajnokságon a férfiak egyéni összetett fináléjában, Kardos Botond a 18., Babos Ádám a 22. helyen végzett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 21:44
Hazahoztuk Nagy-Britanniából az utolsó, az egykori mátyásföldi üzemben tervezett és épített Ikarus autóbuszt. Az Ikarus 489-es Polaris típus akkoriban Európa egyik leginnovatívabb városi autóbusza volt és egyben az Ikarus utolsó sikeres exportterméke.- tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Közlekedési Múzeum.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 14:40
2017. április 22-től a II. kerületi Árpád fejedelem útján a Margit körút felé haladó közúti forgalom segítése és a Frankel Leó út tehermentesítése érdekében változik a Zsigmond tér-Árpád fejedelem útja forgalmi rendje a Zsigmond tér és az Üstökös utca között. A szélső forgalmi sávot mostantól az autóbuszokon és a kerékpárosokon kívül az Üstökös utca-Török utca-Margit körút útvonal felé jobbra kanyarodó járművek is használhatják. Ezáltal a Margit körút felé tartó forgalom már a Zsigmond tértől igénybe veheti a jobb szélső sávot. A Margit híd, a Fő utca és az Angelo Rotta rakpart felé közlekedő járművek továbbra is csak a belső két forgalmi sávot használhatják - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Budapesti Közlekedési Központ.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 13:37
Egy kerékpárost ütöttek el a megyeszékhelyen - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 13:34
Idén május 31-én lesz a Kihívás Napja. A Magyar Szabadidősport Szövetség ezúttal is várja azon önkormányzatok, iskolák, tűzoltóparancsnokságok, munkahelyek valamint médiacsapatok jelentkezését, amelyek 2017-ben is csatlakoznak a Kihívás Napja programjaihoz - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a MSZSZ Sajtó.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 13:32
Az elmúlt napokban nagy mennyiségű csapadék, a magasabban fekvő régiókban hó és jégdara zúdult az országra. A hegyvidéki területeken a hóréteg még nem olvadt el, ezért számos turistaút jelenleg is csúszós, nehezen vagy egyáltalán nem járható. Súlyosbította a helyzetet a rendkívül erős szél is, így a nedves hó súlya alatt a frissen kilombosodott fák koronái meghajlottak, sok helyen kidőltek, eltörtek a fák - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Pilisi Parkerdő Zrt.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 13:28
A felgyorsult Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében új tornatermet adtak át a Fejér megyei településen, 2017. április 21-én. Az átadó ünnepségeken a programot irányító fejlesztési tárca részéről Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár vett részt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 13:26
Több száz induló részvételével szombaton rendezik meg a nemzeti bajnokságot a szkandereseknél. A bajnokságnak, amely egyben válogató is a hazai rendezésű világbajnokságra, a bajai Bácskai Kultúrpalota ad otthont - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. prilis 21. 13:23
24 tonna teljesen jelöletlen burgonyát zároltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonság Hivatal (NÉBIH) szakemberei egy lengyel rendszámú kamionban. A foglalásra a NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának szervezésében tartott EKÁER ellenőrzésen került sor. A lefoglalt tételt az érintett vállalkozó a hatóság jelenlétében megsemmisíttette - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2017. prilis 20. 13:57
A Földművelésügyi Minisztérium kedd este azonnali hatállyal feloldotta a Magyarország teljes területére március 3-án elrendelt általános tűzgyújtási tilalmat - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejért Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2017. prilis 20. 13:41
A Szegedi Törvényszékkel egy napon, április 20-n tartotta összbírói értekezletét a Szegedi Ítélőtábla. A két tanácskozást megelőzően a törvényszék épületében sajtótájékoztató keretében a két bíróság elnöke, dr. Harangozó Attila (Szegedi Ítélőtábla) és dr. Tárkány-Szűcs Babett (Szegedi Törvényszék) foglalta össze a két bíróság tavaly végzett munkájának legfontosabb jellemzőit. A magyar bíróságok munkájáról dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke, míg a bírói etikai kódexben meghatározott, a bírókkal szembeni elvárásokról dr. Hámori Attila, az Országos Bírói Tanács (OBT) tagja beszélt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bátyi Zoltán sajtótitkár.
Objektív hír - 2017. prilis 20. 11:27
A tornászok kolozsvári Európa-bajnokságán a férfiak közül három magyar versenyző jutott döntőbe, Beki Krisztián lólengésben, Kardos Botond és Babos Ádám pedig egyéni összetettben - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. prilis 20. 11:25
A Székesfehérváron történt garázdaság elkövetői feladták magukat a rendőrségen - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
Lapok:    2  3  4  
Idkp.hu - 2017. prilis 25. 19:46
Cstrtkn s pnteken egy hidegfront okoz jelents hmrsklet-klnbsget kelet s nyugat kzt.
Idkp.hu - 2017. prilis 25. 5:02
Fantasztikus hangulat a tavaszi erd a csillagoktl sziporkz j leple alatt - klnleges felvtelek kvetkeznek!
Idkp.hu - 2017. prilis 24. 14:40
Fedezd fel s mutasd meg! Fotzd le s jelld meg a Facebookon vagy Instagrammon #felfedezoknapja2017 hashtaggel kped.
Webbeteg.hu Betegsgek - 2017. prilis 26. 16:35
A prosztata daganatos megbetegedse sokszor egyltaln nem okoz panaszokat, vagy nehezen klnbztethet meg annak jindulat megnagyobbodstl. Vegyen rszt a szrvizsglatokon, hogy idben felismerjk a bajt, vagy - a legtbb esetben - hogy megnyugtassa magt!
Mandiner Aut aktulis - 2017. prilis 26. 18:11
Az Eurpai Parlament liberlis frakcivezetje nem egy bszke konzervatvot, hanem a ,,rgi kommunista Magyarorszg megtesteslst" ltja Orbn Viktorban. [...] Bvebben!
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2017. prilis 25. 12:07
A Vci Greens "B" pletnek akvizcijt kveten lezrta a msodik adsvteli szerzdst az OTP Ingatlan Befektetsi Alapkezel Zrt. A tbb mint 25 ezer ngyzetmter alapterlet Corvin Skypark irodahzzal bvtette a Prime Alap portfolijt a cg. A tranzakcival az alap portfolija egy jabb 25 171 ngyzetmteres "A" kategris ingatlannal, 226 ngyzetmter raktrhelyisggel s egy 460 gpko...
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00