Belföld
Belföld kategria 2018 jniusi hrei
Lapok:    2  
Objektív hír - 2018. jnius 18. 11:31
A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást Szabadbattyán térségében, ahol korábban baleset miatt helyszíneltek - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 18. 11:27
A július elsejétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz regisztrálnia kell mindenkinek, aki belföldi adóalanyok számára legalább 100 ezer forint áfatartalmú számlát állít ki akár számlázó programmal, akár számlatömbben. A NAV Online Számla felületén a mostantól elvégezhető regisztrációhoz ügyfélkapus hozzáférésre van szükség - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Objektív hír - 2018. jnius 16. 5:15
A rendelkezésre álló adatok szerint az 52-es számú főút 4-es kilométerénél 2018. június 16-án 4 óra 25 perc körül egy kisbusz és egy teherautó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 14. 13:55
Jelentős és ,,forró" témáról, a termékvisszahívásokról szólt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) második Kerekasztal rendezvénye. A gondolatébresztőnek szánt beszélgetésen az előállítói és a kereskedői oldal mellett jelen volt a vásárlókat képviselő civil szféra, valamint a jogalkotói és a hatósági terület képviselői is. Az esemény egyik legfontosabb tanulsága, hogy az eredményes termékvisszahíváshoz egyaránt nélkülözhetetlen szereplő a felelős vállalkozás, a támogató hatóság és a tudatos vásárló - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2018. jnius 14. 12:54
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a magyar családok, különösen a gyermekek biztonsága érdekében közel száz terméket, köztük gyermeketetőszékeket, bébikompokat, lábbal hajtható kismotorokat, játékrollereket, játszószőnyegeket és plüssjátékokat vizsgált meg. A fogyasztóvédelmi hatóság 38 terméket kivont a forgalomból, húszat pedig a vásárlóktól is visszahívtak - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az Innovációs és Technológiai Minisztérium.
Objektív hír - 2018. jnius 14. 12:52
Pénteken vége a tanítási időszaknak, ezzel együtt beindul a nyári idegen- és közúti forgalom az M7-es autópályán hétvégenként. A torlódások és balesetek ilyenkor gyakoriak a Balatonra vezető gyorsforgalmi úton, az üzemeltető Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért több hasznos tippel is szolgál a közlekedőknek, hogy az utazásuk kellemes és stresszmentes legyen - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2018. jnius 13. 11:39
A tavaszi meleg hatására minden termék érésének kezdete két héttel korábbra került, így a dinnyénél is már június végén teljes lesz a magyar görögdinnye kínálat. A görögdinnye várható termésmennyisége 192 ezer tonna körül alakul idén, amely mintegy 5 százalékkal múlja alul a 2017-es mennyiséget - hangzott el a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara sajtótájékoztatóján - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2018. jnius 13. 11:37
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Győr-Moson-Sopron megyei pénzügyőrei több mint négyezer doboz adózatlan cigarettát találtak egy utánfutón szállított személyautóban, Hegyeshalom közelében. A felderítést cigarettakereső kutyák is segítették. A NAV munkatársai az adózatlan jövedéki terméket és az átalakított járművet lefoglalták, jövedéki eljárást indítottak és költségvetési csalás gyanúja miatt feljelentést tettek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága.
Objektív hír - 2018. jnius 13. 11:35
Spanyolországba szánt kutyaszállítmányt ellenőriztek egy, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ZöldSzámára érkezett közérdekű bejelentés alapján a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal és a Nébih szakemberei. A 97 kölyökkutyát és egy kismacskát állatjóléti szempontból megfelelő körülmények között szállították, a szükséges állategészségügyi dokumentumok azonban hiányoztak. Emellett több állat életkora nem érte el a szállíthatóság feltételeként meghatározott 8 hetes kort - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2018. jnius 12. 15:11
A kiskunfélegyházi rendőrök nemcsak egy kábítószer-ültetvényt találtak, hanem a helyszínen elfogták a növények termesztőjét is - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 12. 10:19
Egyik alkalommal a kerékpáros nem kapott elsőbbséget, másik alkalommal nem adott elsőbbséget. Mindkét baleset személyi sérüléssel végződött - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 11. 15:58
Közlekedési baleset történt Kalocsa közelében - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 11. 14:07
A múlt héten megrendezett guimaraesi felnőtt aerobik világbajnokságon a legeredményesebb magyar versenyző Bali Dániel lett, ugyanis két éremmel is gazdagodott, egyéniben ezüst-, vegyespárosban pedig bronzérem került a nyakába - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2018. jnius 11. 14:05
A balesetben három személy megsérült, egyikük a kórházba szállítást követően életét vesztette - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 11. 14:02
Megkezdődött és szeptember végéig tart a mezőgazdasági tevékenységek országos munkavédelmi célvizsgálata. A munkavédelemre komolyan oda kell figyelni - hívja fel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a munkáltatók és a munkavállalók figyelmét. A mezőgazdaság területén 2017-ben több mint 650 munkabaleset történt, köztük 12 halálos kimenetelű. Jellemzően a halálos munkahelyi balesetek negyede-ötöde a mezőgazdaságban történik - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.
Objektív hír - 2018. jnius 11. 13:58
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 45 liter tiszta szeszt, valamint 86 doboz adózatlan cigarettát találtak egy személyautóban és egy autóbuszban, Röszkén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.
Objektív hír - 2018. jnius 11. 13:52
A férfit a kábítószer átadása közben érték tetten a rendőrök Budapesten - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 8. 10:59
2018. július elsejétől éles üzemben fogadja a vállalkozások számláinak adatait az Online Számla rendszer. A csaknem féléve tartó tesztüzemből még három hét van hátra a számlázó programok fejlesztésére vagy egy adatszolgáltatásra felkészített számlázó program beszerzésére. A kötelező adatszolgáltatásra való felkészüléshez minden információ megtalálható a NAV Online Számla aloldalán - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Objektív hír - 2018. jnius 7. 15:18
Tovább figyelik a szakemberek a június 6-án Tiszaalpár közelében észlelt barna medve mozgását. A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, a térségi polgárőrségek, és a helyi vadásztársaságok összefogásával zajlik a medve helyzetének folyamatos nyomon követése - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság.
Objektív hír - 2018. jnius 7. 15:11
Két személyautó frontálisan össze ütközött csütörtökön délután Csávoly külterületén - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 7. 11:13
Épületek és autók is megrongálódtak, személyi sérülés nem történt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2018. jnius 7. 11:10
Barna medvét figyeltek meg hétfőn, Abony térségében. Az állatot kedden Kocsér környékén, szerda reggel pedig már Tiszaalpár magasságában észlelték - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság.
Objektív hír - 2018. jnius 6. 15:18
Lepsény térségében két személyautó ütközött össze, ezért a főváros irányába egy sávon halad a forgalom. Torlódásra számítsanak a gépjárművezetők - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 6. 15:13
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei évről évre több Távol-Keletről rendelt hamis autódiagnosztikai eszközt foglalnak le, jellemzően postaforgalomban. Ezek az olcsó, de hamis termékek számos veszélyt hordoznak magukban -értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2018. jnius 5. 13:36
A nyári munkát vállaló diákok a közteherviselés szempontjából felnőttnek számítanak. Bejelentésükre, adózásukra - a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével - ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalók esetében - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Objektív hír - 2018. jnius 4. 16:02
Egy 46 éves dögei nő vesztette életét a balesetben - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 4. 15:59
A balatonalmádi rendőrök megmentették azokat a kiskutyákat, amelyeket egy 69 éves férfi egy dobozban szállított a gépkocsi túlmelegedett poggyászterében. A veszprémi lakos ellen büntetőeljárás indult - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 4. 15:56
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara egyik legfontosabb célkitűzése, hogy aktívan közreműködik a rendezett piaci viszonyok kialakításában, fenntartásában, és tevékenységével segíti a tisztességes piaci szereplőket. A köztestület tagjai vitás kérdéseik rendezésében is kereshetik a szervezet szakmailag felkészült etikai bizottságát, amelynek közbenjárásával megelőzhetőek az akár több évig tartó pereskedések is - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2018. jnius 4. 15:54
Az Iváncsa KSE - Pécsi Mecsek FC NB III-as labdarúgó-mérkőzésről egy embert előállítottak a rendőrök a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Objektív hír - 2018. jnius 4. 15:51
A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki gyógyszerekkel mérgezte meg a férjét - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Lapok:    2  
Idkp.hu - 2018. jnius 17. 12:32
Keddtl kevesebb lesz a zpor, zivatar, egyre tbbfel lpjk t a 30 fokot, majd pntekre markns hidegfront rkezhet.
Idkp.hu - 2018. jnius 16. 19:28
Helyenknt zivatarok ma is kialakultak, Tiszakrtrl egy tubt is lencsevgre kaptak.
Idkp.hu - 2018. jnius 15. 22:05
Kelet, szakkelet fell tbb hullmban rkeztek a zivatarok pntek dlutn a dlkeleti tjakra, Mezbernyben 28 mm es hullott.
Webbeteg.hu Betegsgek - 2018. jnius 18. 11:25
Akinek van kiskertje, szvesen tlti az idt a szabadban egy kis kertszkedssel, barkcsolssal, mely nemcsak hasznos elfoglaltsg, hanem a kreativitst, letkedvet is nveli, valamint a testedzsnek is igen kivl formja. A hz krli, illetve kerti munkknak azonban vannak veszlyei is!
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2018. jnius 18. 11:20
A vllalat trtnetben elszr, belp a IX. kerlet jlaks-piacra is a Cordia. A fejleszt tbb projekt keretben 1300 j lakst tervez felpteni Kzp-Ferencvrosban. A tervek szerint ezen a terleten egymshoz kzeli telkeken, kzs tengelyre felfzve lteslnek majd a lakpletek, gy tbb temben 1000-nl is tbb laks pl fel. Az els lakhz kzvetlenl a Magyar Tudomnyos Akadmia ...
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HWSW.hu - 2018. jnius 18. 13:38
Az Eurpai Parlament rosszindulatnak minstette a cget, amire nem ksett sokat a vlaszlps. Az orosz biztonsgi cg ellen kzben az Egyeslt llamokban hamarosan kiterjedt tiltsok is lesednek.