Belföld
Belföld kategria 2017 mjusi hrei
Lapok:    2  3  
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:34
Tóth Katalin a Földművelésügyi Minisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Kárpát-medencei falugazdász program keretében laptopokat és nyomtatókat adott át Zentán, május 22-én. A programnak köszönhetően a Vajdaságban az eddigi négy helyett tíz község tizenegy falugazdásza segíti a jövőben a magyar gazdálkodókat mind szakmai, mind pénzügyi szempontból - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:31
Németországban zajlik a tekecsapat-világbajnokság, amelyet megelőzően U18-as vb-t és U14-es Világkupát rendeztek. Mindkét korosztályban lett magyar dobogós - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:28
A másodfokú viharjelzés ellenére voltak vízen - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:24
Fantasztikus magyar szereplés a budapesti kick-boksz Világkupán! A felnőtteknél - a hét szakágban - a magyarok 18 arannyal, 18 ezüsttel és 31 bronzéremmel zárták a 38 ország kick-bokszosait felvonultató gigaversenyt, amelyre összesen 2700 nevezés érkezett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:19
Éjfélig kell benyújtani a személyijövedelemadó-bevallást. Ennek legegyszerűbb módja a NAV által készített bevallási tervezet véglegesítése, amit ügyfélkapus hozzáféréssel pillanatok alatt el lehet intézni. Akinek nincs ügyfélkapuja, annak a postán kapott vagy a NAV ügyfélszolgálatán hozzáférhető tervezet nyújt segítséget a bevalláshoz. Az adó 1+1%-áról is már csak ma lehet rendelkezni - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Sajtó- és Kommunikációs Főosztály.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:17
Tizenöt magyar éremmel és hatalmas sportdiplomáciai sikerrel fejeződött be a 2017-es szkander Európa-bajnokság - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:15
A tornászok eszéki Világkupájának szerenkénti fináléinak második, egyben utolsó napján Kovács Zsófia gerendán hatodik, Vecsernyés Dávid nyújtón szintén a hatodik pozícióban végzett a horvátországi viadalon - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. mjus 21. 19:01
Egy személyautó az árokba csúszott Felsőlajos közelében - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 20. 10:51
Egy személyautó és egy motoros ütközött össze Kecskemét és Jakabszállás között szombaton délelőtt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 20. 10:47
Gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vették a rendőrök azt a szlovák fiatalembert, aki Novajidrányban egy vitát követően olyan súlyosan megsebesítette édesapját egy késsel, hogy a férfi belehalt sérüléseibe - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 20. 10:43
A tornászok eszéki Világkupáján, a selejtezők második napján Kovács Zsófia gerendán egy újabb döntőt gyűjtött be, továbbá Vecsernyés Dávidnak sikerült fináléba kerülni nyújtón, így az első nap eredményeivel együtt, összesen hat finálét szereztek a magyar válogatott tagjai - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 20:09
Sukoró térségében hét jármű ütközött össze, ezért a Balaton irányába egy sávon halad a forgalom. Több kilométeres torlódásra számítsanak - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:41
Az agrár-, vidékfejlesztési támogatások szerepe meghatározó a magyar mezőgazdaság számára - mondta a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Pápai Agrárexpón - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:35
Magyar sikerekkel folytatódott a szkander Európa-bajnokság Katowicében. Egyrészt az európai szövetség kongresszusán eldőlt, hogy Magyarország rendezheti meg a 2020-as Európa-bajnokságot, másrészt a kontinensbajnokság második napján további érmeket gyűjtöttek a magyar csapat tagjai - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bányász Árpád.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:33
A Kínai Népköztársaság Magyarország 10. legfontosabb kereskedelmi partnerévé vált az elmúlt évek során. A Kína felé irányuló agrárexportunk 2016-ban meghaladta a 67 millió eurót - mondta Czerván György a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára SIAL Nemzetközi Élelmiszeripari Szakkiállítás magyar standjának megnyitóján - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:32
Jelentős terhet róna a tagállamokra a 2030-as európai energiahatékonysági cél 3 százalékos emelése, ezért Magyarország azt nem támogatja - mondta Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár az Energia Tanács informális találkozóján a máltai Vallettában, 2017. május 18-án - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:29
Május 13-án a Mátrai borvidéket igen súlyos jégesőkár érte. A jégverés elsősorban a borvidék középső területét sújtotta, és becslések szerint legalább 1000-1500 hektár ültetvényt érintett. Az előzetes becslések szerint 30-90%-ra tehető a terméskiesés ezeken a területeken - - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:27
A kihalófélben lévő kézműves szakma népszerűsítését is szolgálja a május 19. és 21. között Kiskunfélegyházán zajló Európai Kőfaragó Fesztivál, hiszen a résztvevők a látogatók szeme előtt készítik el alkotásaikat. Másrészt a találkozó új programja, hogy gyakorlott kőfaragó mesterek segítségével bárki vésőt és kalapácsot ragadhat, és miközben megismerkedik a kővel, annak megmunkálása közben próbára teheti kézügyességét, fantáziáját is - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:23
2017. május 18-án Barcelonában adták át a tavalyi Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobbjainak járó elismeréseket. A csatlakozó önkéntesek megvalósított helyi kezdeményezéseikkel, akcióikkal nemcsak a keletkezett hulladékmennyiség csökkentéséhez járulnak hozzá, hanem nemzetközi porondon is megmérettetik magukat - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:27
Jól szerepeltek a magyar tornászhölgyek az eszéki Világkupa első selejtezőnapján, Dévai Boglárka ugráson, Kovács Zsófia ugráson és felemáskorláton lett finálés, a férfiak közül pedig Boncsér Krisztián jutott döntőbe - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:25
Őrizetbe vették a kiskunfélegyházi nyomozók a kábítószer-kereskedőt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:23
Nagy sikerrel zárult a magyar részvétel az idei HOFEX-en, Hongkongban. Ázsia vezető vendéglátóipari és élelmiszer kiállításán a magyar kiállítók komoly érdeklődésről és számos üzleti tárgyalásról számoltak be. A 30 éves múlttal rendelkező kiállításon az Agrármarketing Centrum (AMC) május 8-tól 54 négyzetméteres közösségi standdal jelent meg - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az Agrármarketing Centrum.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:20
Állampolgári összefogással, rendőri segítséggel sikerült megmenteni annak a 65 éves nőnek az életét, aki sétálás közben csúszott a Bodrogba - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:16
Két arany- és egy bronzérmet szerzett a magyar küldöttség a grúziai Tbilisziben megrendezett wing chun kungfu Európa-bajnokságon - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:13
Már csak öt nap van hátra az szja-bevallás határidejéig, május 22-ig! Szombat délelőtt bárki pár perc alatt elintézheti szja-bevallását az Eurocenterben. A benyújtási határidő előtti hétvégén a NAV munkatársai a Bécsi úti bevásárlóközpontban várják az ügyfeleket - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:11
Hatalmas és erős mezőny küzdelmeire kerül sor a péntektől vasárnapig Budapesten sorra kerülő kick-box világkupán. A versenyt, amelyre 38 országból 2700 nevezés érkezett, a nagy létszám miatt két helyszínen, a MOM Sportközpontban és a Kongresszusi Központban bonyolítják le. A világkupán részt vesz a hazai mezőny színe-java, akiktől a hazai szakvezetés bő aranytermést vár - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 17. 16:32
Agrár-külkereskedelemről, élelmiszer-gazdasági termékkivitelről és piacszerzésről, valamint szarvasmarha ágazati együttműködéssel kapcsolatos kérdésekről is tárgyalt Nagy István és Mehmet Danis Isztambulban. A Földművelésügyi Minisztérium miniszterhelyettese a Fekete-tengeri Együttműködési Tanács (BSEC) ülésén is részt vett. A térség egyik meghatározó gazdasági fókuszú magas szintű tanácskozásának keretén belül került sor a Mezőgazdasági Miniszterek Tanácskozására május 15-17. között- tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM sajtószolgálat.
Objektív hír - 2017. mjus 17. 16:27
Egy ponton módosult a szerleosztás a magyar indulóknál - derült ki a ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság szerdai sajtótájékoztatóján. A pódiumedzés után megtartott eseményen elhangzott, hogy Pigniczki Fanni a szalag mellett labdával is indulhat, így ő két szerrel lép szőnyegre a Papp László Budapest Sportarénában, akárcsak Váray Míra, aki karikával és buzogánnyal versenyzik majd. Kis Alexandra esetében semmi sem változott: az MTK Budapest válogatott ritmikus gimnasztikázóját mind a négy szerrel láthatjuk majd a pénteken kezdődő és vasárnapig tartó Európa-bajnokságon. A rendhagyó sajtótájékoztató előtt az újságírók megnézték a magyarok pódiumedzését - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia sajtófőnök.
Objektív hír - 2017. mjus 17. 16:24
Prémium kategóriás magyar termékek bőséges kínálatával nyílt meg Sanghajban, Kína legnagyobb - területét és áruválasztékát tekintve egyaránt évről évre növekvő - nemzetközi élelmiszeripari szakkiállítása. A kimondottan csak az igazán minőségi termékek iránt érdeklődő fogyasztói közönségéről elhíresült rendezvény tavaly, - 126.500 m2 területen - több mint 2900 kiállítót vonultatott fel. Az idei, három napos vásáron az Agrármarketing Centrum (AMC) és partnerei ismét hazánk jellegzetes és számos nemzetközi elismerést szerző termékkínálatát jelenítik meg - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az Agrármarketing Centrum.
Objektív hír - 2017. mjus 17. 16:21
A mentorok új társat, a nézők új műsorvezetőt kapnak. Eljött az idő, hogy Puskás Peti ByeAlex és Gáspár Laci mellett a hölgyek is a színre lépjenek - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Lapok:    2  3  
Idkp.hu - 2017. mjus 22. 21:04
A Budapest felett kialakult cella szinte mozdulatlanul ontotta magbl a csapadkot.
Idkp.hu - 2017. mjus 22. 20:45
A Budapest felett kialakult cella szinte mozdulatlanul ontotta magbl a csapadkot.
Idkp.hu - 2017. mjus 21. 17:12
A jvht is zporokkal, zivatarokkal indul, s a szl sem tgt egyhamar.
Webbeteg.hu Betegsgek - 2017. mjus 22. 21:41
A cukorbetegsg idben trtn felismerse s megfelel terpija alapvet szerepet jtszik a szvdmnyek megelzsben. Az inzulinkezels belltsa idignyes folyamat, mely fegyelmet s korrekt egyttmkdst ignyel a beteg rszrl.
Mandiner Aut aktulis - 2017. mjus 22. 23:57
A versailles-i Nagy-Trianon palotban fogadja Emmanuel Macron francia elnk Vlagyimir Putyin orosz llamft - rja a Heti Vlasz. [...] Bvebben!
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2017. mjus 22. 15:45
A vlsg s az azta eltelt vek jelents vltozsokat hoztak az ingatlanzemeltetsi szakmban. Komoly munkaerhinnyal s nem mindig tudatos fejlesztkkel kell szembeslnie a piac szereplinek. Az aktulis kihvsokrl beszlt Vg Lszl, a Strabag Property and Facility Services Zrt. vezrigazgatja. Ez az interj a Portfolio Ingatlamagazin legjabb szmban jelenik meg, mely a Portfolio FM ...
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00