Belföld
Belföld kategria 2017 oktberi hrei
Lapok:    2  
Objektív hír - 2017. oktber 19. 22:53
A nagy fesztiválok rendszeres előadói lépnek fel az idei Szabadságkoncerten 2017. október 23-án, Budapesten, a Millenáris B épületében. A New Level Empire, a Bagossy Brothers Company, a Margaret Island és az Irie Maffia rajongói ingyenes regisztrációs jegyet váltva ünnepelhetnek együtt kedvenceikkel - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. oktber 19. 22:49
Fontos, hogy az újabb európai uniós tagállamok összehangolják álláspontjaikat annak érdekében, hogy a gazdák megfelelő forrásokhoz juthassanak - hangsúlyozta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a Rumen Porozsanovval, Bulgária földművelésügyi és élelmezési miniszterével folytatott megbeszélés után, Szófiában - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. oktber 18. 18:22
Félpályás a forgalomkorlátozás Tiszaug közelében - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. oktber 18. 16:28
A kalocsai nyomozók három bűncselekménnyel gyanúsítják az elfogott drágszéli férfit - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. oktber 18. 13:25
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 22 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban Röszkén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva sajtóreferens.
Objektív hír - 2017. oktber 18. 13:23
Általános és középiskolások történelmi utazásra indulva, mobiltelefonjuk és az Időkapuk applikáció segítségével járhatják be az 1956-os forradalom és szabadságharc szimbolikus helyszíneit 2017. október 23-tól, Budapesten - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. oktber 18. 13:18
Villanyvezetéket szakított le egy személygépkocsi október 18-án, szerdán reggel Szabadbattyánban - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2017. oktber 18. 9:40
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Berki Krisztián válla jól reagál a beavatkozás utáni gyógytornára, ugyanis napról-napról egyre jobb állapotban van - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. oktber 18. 9:38
Egy személyautó fának ütközött szerdán délelőtt Pákozd és Sukoró között - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. oktber 17. 20:10
A környezetvédelem a tartós, kiegyensúlyozott fejlődést segíti - mondta a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára kedden Budapesten, a Duna Stratégia Éves Fórumához kapcsolódó nemzetközi konferencián. A stratégia hatodik, éves fórumát október 18-19-én rendezik meg Budapesten - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. oktber 17. 20:08
Hogyan találhat magának menedéket Európa egyik legveszélyeztetettebb hüllője épp egy magyarországi katonai lőtéren? Miért fontos, hogy ezen a kiképzőhelyszínen a honvédség is kiemelten figyeljen az állat- és növényvilág megőrzésére? A természetvédők és a Honvédelmi Minisztérium hat évvel ezelőtt összefogtak, hogy megóvják a páratlan természeti értékeknek otthont adó Turjánvidéket - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a WWF Magyarország.
Objektív hír - 2017. oktber 17. 16:25
Egy személyautó felborult kedden délután Baja közelében - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. oktber 17. 13:30
Csaknem 1250 járművet ellenőriztek az idegenforgalmi főszezonban tartott fokozott akcióban a közlekedési hatóság szakemberei. A fejlesztési tárca a taxishiénák végleges kiszűrése érdekében a bevált gyakorlat folytatását tervezi - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. oktber 16. 19:36
Hat turisztikai szakember vehette át Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztertől a turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését 2017. október 16-án, a budapesti Művészetek Palotájában. A Pro Turismo-díjak rangját idén az is emelte, hogy ünnepélyes átadásukat az ágazat első számú szakmai fóruma, a Turizmus Summit 2017 gálaestjén tartották - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. oktber 16. 19:33
A gyanúsított véletlenül abba a taxiba szállt be, amelynek sofőrjét a gyanú szerint néhány nappal korábban meglopta - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
Objektív hír - 2017. oktber 16. 13:01
Megkezdődik a digitális oktatásfejlesztés: a kormány döntésének köszönhetően 2019 végig 4000 állami általános és középiskola, valamint szakképző intézmény kap szupergyors internetet és teljes wifi lefedettséget. A beruházás 31 milliárd forintból valósul meg - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. oktber 16. 12:56
Személyvonat gázolt el három bivalyt október 16-án, hétfőn reggel Sáregres külterületén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2017. oktber 16. 12:47
A zsámboki emberölés gyanúsítottját a bűncselekmény bejelentését követő két órán belül a zonosították a rendőrök - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség az ORFK Kommunikációs Szolgálatától.
Objektív hír - 2017. oktber 14. 18:52
A kecskeméti rendőrök egy hét alatt beazonosították és elfogták a gyanúsítottakat - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. oktber 13. 19:22
Automatikusan nyílnak az elektronikus jegyrendszerhez kapcsolódó beléptetőkapuk a Deák Ferenc téri metróállomás Sütő utcai kijáratánál 2017. október 15-étől, vasárnaptól. A beléptetőkapuk egyelőre csak csúcsidőszakon kívül, néhány hetet követően pedig a csúcsidőszakban is nyílnak majd az utasok előtt. Az augusztus végén kihelyezett kapuk a metróállomásról kifelé vezető irányban nyílnak és záródnak majd, a metró területére történő belépés nem változik. A kapuknál történő belépésnél továbbra is a megszokott módon történik az utazási jogosultságok ellenőrzése - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Budapesti Közlekedési Központ.
Objektív hír - 2017. oktber 13. 19:19
Éjszakánként egyre hidegebb időre készülhetünk, így ne feledkezzünk meg kedvencünkről sem. Ha pedig kóbor állatot látunk az utcán, ne menjünk el mellette, segítsünk neki a túlélésben. Lehet, hogy valahová őt is hazavárják, vagy éppen egy ideiglenes befogadó nyújt neki menedéket addig, amíg szerető otthonra nem lel - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete.
Objektív hír - 2017. oktber 13. 12:09
Öt helyszínen tartottak egyszerre házkutatást a kalocsai rendőrök, három személyt fogtak el - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. oktber 13. 12:04
Gázömléshez riasztották a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat és a katasztrófavédelmi mobil labort október 12-én, csütörtökön délben a megyeszékhelyre - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2017. oktber 12. 20:11
A világ egyik legjobb versenytánc párosa is parkettre lép szombaton a 9. Danza Kupán. Riccardo Cocchi és Yulia Zagoruychenko többévi szervezés után jönnek Budapestre, ahol öt különleges koreográfiával örvendeztetik meg a közönséget. A latintáncok hétszeres világbajnokai lesznek a táncos hétvége sztárvendégei, de rajtuk kívül más programokat is láthatnak az újpesti Vasas Jégcentrumba kilátogatók - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. oktber 12. 20:09
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) 241 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program MAHOP-3.2-2016 ,,Az uniós ellenőrzési, vizsgálati és végrehajtási rendszer megvalósítása" című konstrukció keretében, amelyből tovább erősíti eszköztárát az illegális tevékenységet végzők kiszűréséhez. A projekt többek között elősegíti a hatósági ellenőrzéseket támogató informatikai rendszer fejlesztését, az ellenőrzésben részt vevő szakemberek képzését és a szomszédos országok társhatóságaival történő tapasztalatcserét a halgazdálkodás területén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2017. oktber 12. 20:05
Felgyűrte a szalagkorlátot és az autópálya túloldalán állt meg egy személygépkocsi október 12-én, csütörtökön délben az M7-esen, Székesfehérvárnál. A Siófok felől Budapest irányába tartó autó a 63-as főút csomópontjánál lévő lehajtó után a belső szalagkorlátnak ütközött, és a két pályatestet elválasztó zöld sávon át a sztráda szemközti oldalán, a belső sávban állt meg - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2017. oktber 12. 12:00
Időben jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy szabadbattyáni családi házban október 11-én, szerdán délután. Az épület fürdőszobájában egy nyílt égésterű gázkazán működése közben riasztott a helyiségben felszerelt műszer. A ház két lakója a fürdőszobát kiszellőztette és az épületet elhagyta. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató szakembereivel szén-monoxid-koncentrációt mértek a családi házban - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei Katsztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2017. oktber 12. 9:19
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 897 gramm arany ékszert találtak két személyautóban, Röszkén - tudatta az OBJEKTÍV Hírgynökséggel Némedi-Varga Éva sajtóreferens.
Objektív hír - 2017. oktber 12. 9:17
Egyre népszerűbb az internetes vásárlás, és egyre több az Európai Unión kívülről szállított küldemény is. Hogy a megrendelt áruk gyorsan és biztosan célba érjenek, elengedhetetlen a pontos adminisztráció. A biztonságos rendeléshez nyújt segítséget a Nemzeti Adó- és Vámhivatal internetes oldalának új információs felülete - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Leopold Róbert pénzügyőr őrnagy vám- és jövedéki szóvivő.
Objektív hír - 2017. oktber 12. 9:14
30 különböző halrudacskát ellenőrzött legújabb Szupermenta terméktesztjén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). A konyhakész termékeket hatósági, laboratóriumi és kedveltségi vizsgálatoknak is alávetették a szakemberek. Laboratóriumban megmérték - többek közt - a halrudak fehérje- és sótartalmát, valamint a nehézfém szennyezők előfordulását. Valamennyi termék megfelelt az élelmiszerbiztonsági kritériumoknak, azonban egyéb hiányosságokat feltárt a vizsgálat. Összesen 15 termékkel kapcsolatban indult hatósági eljárás. A súlyosabb jelölési hibák miatt 12 terméknél élelmiszer-ellenőrzési bírság kiszabására is sor kerül - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Lapok:    2  
Idkp.hu - 2017. oktber 20. 0:37
Az elmlt napok napstses, nyriasan meleg idjrst sokak az szi erdkben trzssal tltttk.
Idkp.hu - 2017. oktber 19. 19:14
Budapesten a tervek szerint jabb dzelautkat is kitiltannak szmogriad esetn, gy nagyjbl az autk fele nem kzlekedhetne.
Idkp.hu - 2017. oktber 19. 5:24
Az els tavaszi sarjaktl a nyri idillen s heves viharokon t kvettk a tengei letciklust az szi aratsig. Kp- s videoriportnk kvetkezik.
Webbeteg.hu Betegsgek - 2017. oktber 20. 14:55
Az oszteoporzis (osteoporosis), ms nven csontritkuls a csontrendszer betegsge. A csontok tmege, minsge s szilrdsga cskken, mikzben egyre trkenyebb vlnak. Csontritkuls nknl s frfiaknl egyarnt kialakulhat minden letkorban, de idsebb korban gyakoribb.
Mandiner Aut aktulis - 2017. oktber 20. 18:57
Abban biztosak lehetnk, egy magyar fiatalnak a hazja fggetlensgrt s szabadsgrt jra s jra meg kell kzdenie - jelentette ki a Miniszterelnksget vezet miniszter. [...] Bvebben!
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2017. oktber 20. 13:25
Az M3-as metr feljtsa miatt november 6-tl lezrjk a vonal szaki szakaszt, a szerelvnyek a Lehel tren fognak megfordulni, a csukls ptlbuszok 45 msodpercenknt indulnak cscsidben - jelentette be a Budapestinfn, szoksos pnteki tjkoztatjn Tarls Istvn fpolgrmester. A felszni kzlekeds nem lesz zkkenmentes, klnsen az els napokban vrhatk forgalmi nehzsgek, mivel e...
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HWSW.hu - 2017. oktber 20. 17:30
Szinte mindenbe igyekszik bepteni az Adobe a tavaly bejelentett Sensei AI tmogatst, s megknnyteni a felhasznlk munkjt, legalbbis a cg llspontja szerint.