Belföld
Belföld kategria 2017 jniusi hrei
Lapok:    2  3  4  
Objektív hír - 2017. jnius 29. 5:01
Kórházba szállítását követően életét vesztette az a 68 éves helyi nő, akit egy motoros gázolt el - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. jnius 28. 17:03
,,A székely vidék fejlődési esélyei" címmel rendeztek konferenciát Székelyudvarhelyen a Földművelésügyi Minisztérium, a REGA Régiókutató Egyesület, a Székelyföldi Regionális Tudományi Társaság (SZRTT) és a Lámpás Társaság együttműködésével - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. jnius 28. 17:01
A NÉBIH felhívja a horgászok figyelmét, hogy Magyarországon horgászati tevékenység kizárólag állami horgászjegy birtokában folytatható. A nem nyilvántartott halgazdálkodási vízterületeken - ideértve a hazai horgásztavak túlnyomó többségét - a horgászjegy kiváltása kötelező, annak elmulasztása pedig súlyos szankciókat von maga után. A vonatkozó jogszabályok ismeretének hiánya senkit sem mentesít az előírások betartása alól - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2017. jnius 28. 14:23
A kerékpárverseny ideje alatt 2017. június 30-án ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani Bács-Kiskun megyében - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. jnius 28. 13:27
Az ágazat magyarországi vállalkozásai versenyhelyzetének erősítését célzó kormányzati intézkedéssorozat legtöbb eleme már megvalósult, azonban a szektor számára súlyos kihívást jelentenek a nyugat-európai protekcionista piacvédő lépések - hangzott el Homolya Róbert közlekedéspolitikáért felelős államtitkár és Wáberer György miniszterelnöki megbízott közös sajtótájékoztatóján 2017. június 28-án, Budapesten - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. jnius 28. 10:59
A gárdonyi rendőrök három bajbajutottnak segítettek partot érni - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. jnius 27. 21:56
A Fővárosi Önkormányzat döntése alapján a Budapesti Közlekedési Központ a repülőtér közvetlen elérése érdekében elindítja új, 100E jelzésű járatát. 2017. július 8-ától, szombattól az új autóbusszal könnyen, gyorsan és átszállás nélkül is elérhető a belvárosból a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Budapesti Közlekedési Központ.
Objektív hír - 2017. jnius 27. 21:54
A hungarikumok a magyarság legmegbecsültebb értékeit jelenítik meg - mondta a földművelésügyi miniszter Budapesten, a Vajdahunyad várban, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum területén lévő Anonymus kávéház és hungarikum bolt megnyitóján - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. jnius 27. 14:00
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) kutatói elkészítették és összesítették az első hazai részletes élelmiszerhulladék-felmérés adatait. A kutatás szerint több élelmiszert pazarolunk, mint ami az eddigi adatokból kiderült: az Európai Unió által becsült 39 kg helyett 68 kg-ot átlagosan egy emberre vetítve. A helyzet javításához a NÉBIH ,,Maradék nélkül" programjával már rövidtávon is jelentős eredményeket érhetünk el - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. jnius 27. 13:58
Több mint 100 ezer forintot utalt el a sértett a szabadszállási gyanúsítottnak, de a telefont sosem kapta meg - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. jnius 27. 13:37
Helybenhagyta a Szegedi Ítélőtábla az I. fokon eljáró bíróság ítéletét abban az ügyben, amelyben életveszélyt okozó testi sértés és magánlaksértés bűntettért 5 év börtönre, 5 év közügyektől eltiltásra és 5 év Magyarország területéről történő kiutasításra ítélt egy Magyarországon idénymunkásként dolgozó, román állampolgárságú férfit a Szegedi Törvényszék - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bátyi Zoltán sajtótitkár.
Objektív hír - 2017. jnius 27. 11:25
Részben megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla a Szegedi Törvényszék I. fokon kiszabott ítéletét abban az ügyben, amelyben az I. rendű vádlottat emberölés kísérletével, a II. rendű vádlottat - egyebek mellett garázdasággal és testi sértés vétségével - vádoltak meg. Az I. rendű vádlott büntetését a táblabíróság 4 év börtönről és 4 év közügyektől eltiltásról 2 év 6 hónap börtönre és 3 év közügyektől eltiltásra enyhítette, míg a II. rendű vádlott büntetése nem változott, visszaesőként 1 év 6 hónap börtönbüntetést és 2 év közügyektől eltiltást kapott - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bátyi Zoltán sajtótitkár.
Objektív hír - 2017. jnius 27. 11:21
Helybenhagyva az I. fokon eljáró Kecskeméti Törvényszéknek a vádlott büntetésére vonatkozó döntését 10 év börtönre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt az asszonyt, aki 2015 szeptemberében megölte élettársát. Az ítélet indoklásakor elhangzott: a vádlott az emberöléssel az egyik legsúlyosabb elkövethető bűncselekményt hajtotta végre, ezért szigorú megbüntetése mindenképpen indokolt. Ugyanakkor a tett elkövetésében olyan nagymértékű volt az italozó és munkakerülő életmódot folytató sértett közrehatása, hogy az I. fokon kiszabott 10 év börtönbüntetés, amit az asszony előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt kapott, - az eset minden körülményét figyelembe véve - szükséges, de egyben elégséges a büntetési célok megvalósuláshoz. Az ítélet jogerős, ellene fellebbezésnek nincs helye - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bátyi Zoltán sajtótitkár.
Objektív hír - 2017. jnius 27. 10:41
Az egy hónap - egy téma a biztonságos internethasználatért kampány keretében sajtótájékoztatót tartottak a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren- tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az ORFK Kommunikációs Szolgálat.
Objektív hír - 2017. jnius 27. 10:34
Különleges ,,tömegsír" nyomaira bukkantak a Móra Ferenc Múzeum szakemberei egy homokbánya területén - a Hódmezővásárhelyt elkerülő út építéséhez kapcsolódó régészeti feltárás során. A Krisztus előtti 8. századra keltezhető sekély gödörben tizenegy ember maradványait tárták fel a régészek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Móra Ferenc Múzeum.
Objektív hír - 2017. jnius 27. 10:31
Ismét egy étolajjal kereskedő bűnszervezet tagjait vették őrizetbe a NAV dél-alföldi pénzügyi nyomozói. Rövid időn belül ez a második eset, amikor az illegális étolaj-kereskedelmi piac két jelentős szereplőjét iktatta ki a NAV - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. jnius 26. 14:57
A \"We are all connected\" - a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a White Rabbit reklámügynökség közös munkája - a Cannes Lions reklámfesztiválon kapott bronzoroszlánt Design kategóriában - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. jnius 26. 14:54
Vádemelést javasolnak a kecskeméti rendőrök az ügyben- tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. jnius 26. 5:52
Egy négyemeletes társasház tetőszerkezetét gyújtotta meg a villámcsapás Dunaújvárosban, a Bocskai István utcában. A június 25-én bekövetkezett esetnél a dunaújvárosi és a paksi hivatásos tűzoltók avatkoztak be - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2017. jnius 26. 5:52
Villámcsapás következtében tűz keletkezett Soponyán, egy Petőfi utcai családi ház tetőszerkezetében június 25-én. A riasztást követően a sárbogárdi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2017. jnius 25. 21:12
Érdi Mária újabb világversenyen végzett az élmezőnyben! A Kieler Wochén az olimpiai női Laser Radial osztály éremfutamán a 6. helyen futott be a célba és ezzel az összetett listán 7-ként végzett versenyben - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Magyar Vitorlás Szövetség.
Objektív hír - 2017. jnius 25. 21:10
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. június 23-án Mohácson rendezte meg a már hagyományos szakmai versenyt - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
Objektív hír - 2017. jnius 23. 16:17
Június 19-25. között, immár ötödik alkalommal adott otthont Nagyvárad a Szent László Napok rendezvénysorozatnak. Az eseményen Tóth Katalin, a Földművelésügyi Minisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára köszöntötte a kézműves vásár kiállítóit és látogatóit - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. jnius 23. 13:35
Jánosmajor térségében egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. jnius 23. 13:31
Kábítószer-ültetvényt számoltak fel a bajai nyomozók Nagybaracskán - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. jnius 23. 13:26
A NAV honlapján mától elérhető az új rovat, ,,Tudjon róla! Segíthet!" címmel. A hivatal mostantól havonta frissíti azon beszámolókat, melyek az ellenőrzéseknél tapasztalt hibákról szólnak. Megéri folyamatosan figyelni a rovatot, hiszen a hivatal ezzel is segíti a vállalkozásokat a szabályok betartásában - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Objektív hír - 2017. jnius 23. 13:22
30 kg nyomon követhetetlen készétel forgalomba hozatalát tiltotta meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal egy budai vendéglátóhelyen. Az ellenőrzés során megállapított komoly élelmiszer-biztonsági és higiéniai hiányosságok miatt azonnali hatállyal elrendelték az üzlet ételkészítő és -forgalmazó tevékenységének felfüggesztését is - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2017. jnius 23. 13:19
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 13 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban, Röszkén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva sajtóreferens.
Objektív hír - 2017. jnius 22. 20:08
Az uniós tagországok közül Magyarországon nőtt a legnagyobb arányban a szarvasmarha állomány az utóbbi években - mondta Czerván György, agrárgazdaságért felelős államtitkár a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének szakmai napján, Kocséron - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. jnius 22. 20:04
A kenyerek minőségének javítása és a fogyasztók védelme érdekében június 23-tól lép életbe a sütőipari termékekre vonatkozó előírás. A Földművelésügyi Minisztérium 2016. december 19-én módosította a Magyar Élelmiszerkönyvben azt az utasítást, ami 15 féle kenyér esetében szabályozza azok összetételét - tudatta az Objektív Hírügynökséggel az FM sajtóiroda.
Lapok:    2  3  4  
Idkp.hu - 2017. jnius 29. 10:13
Az v eddigi legmelegebb napjt kveten, cstrtkn vihaross fokozdik a dlnyugati szl.
kpnyeg.hu - Kzp-Magyarorszgi idjrs-elrejelzs, 23:30
Idkp.hu - 2017. jnius 28. 23:30
Aktulis idjrs:Budapest: 20°C, 9.36 km/hDK-i szl, kzepesen felhs Elrejelzs: Ma: Hmrsklet: min 17°C, max 34°C Id: zivatar zporesvel Holnap: Hmrsklet: min 19°C, max 30°C Id: zpor 15 napos idjrs-elrejelzs a Kpnyeg.hu oldalon!
Idkp.hu - 2017. jnius 28. 21:31
A dlnyugati hatron belp zivatar, Zalaegerszeget elrve, szupercellv ntte ki magt, szakkelet fel halad.
Webbeteg.hu Betegsgek - 2017. jnius 29. 9:41
A knyk rzkenysgt, fjdalmt, amely sokszor jszaka is knz panaszokat okoz, gyakran az gynevezett teniszknyk okozza. Dr. Arnold Dnes Arnold MSc, a Fjdalomkzpont sebsze, fjdalomspecialista arra hvta fel a figyelmet, hogy van megolds az letminsget jelentsen befolysol problmra.
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2017. jnius 29. 10:44
Hamarosan jra forgalomba llnak a 3-as metr feljtott szerelvnyei, a hibt megtalltk, a problmt megoldjk - erstette meg Tarls Istvn fpolgrmester a BKV korbbi kzlst az M1 aktulis csatorna cstrtk reggeli msorban. A htvgn hsz orosz mrnk volt Budapesten, s megtalltk a hibt: egy metrkocsiban 15 kilomter optikai kbel van beszerelve, kt szlat valahogy rosszul dugt...
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
PCforum.hu - 2017. jnius 29. 10:00
[UPC] A hivatalos vdjegyhasznlati szerzds alrst kveten megkezddtt a Digitlis Jlt Alapcsomag rtkestse, amelyet a magyarorszgi szolgltatk kzl elsknt a UPC-nl vehet ignybe. A kedvez ron (akr 2.999 Ft) knlt, msodpercenknt akr 30 megabites letltsi sebessget biztost szolgltats segtsgvel immr azok is szlessv internetkapcsolathoz juthatnak, akiknek erre anyagi okok miatt eddig nem volt lehetsgk.