2018 Šprilisi hŪrek
Objekt√≠v h√≠r - 2018. Šprilis 30. 13:30
A kiskunf√©legyh√°zi nyomoz√≥k k√©t nap alatt beazonos√≠tott√°k √©s elfogt√°k azt a k√©t helyi f√©rfit, akiket t√∂bb milli√≥ forint √©rt√©kŇĪ arany √©kszerek eltulajdon√≠t√°s√°val gyan√ļs√≠tanak - √©rtes√ľlt az OBJEKT√ćV H√≠r√ľgyn√∂ks√©g a megyei RFK sajt√≥szolg√°lat√°t√≥l.
P√°ly√°zatih√≠rek.eu - 2018. Šprilis 30. 23:46
A Magyar √Āllamkincst√°r honlapj√°n megjelent k√∂zlem√©ny szerint 2018. √°prilis 26-√°n, 24:00-kor felf√ľggeszt√©sre ker√ľlt  a pest megyei √∂nkorm√°nyzati tulajdon√ļ belter√ľleti utak szil√°rd burkolattal t√∂rt√©nŇĎ ki√©p√≠t√©s√©t, fel√ļj√≠t√°s√°t √©s korszerŇĪs√≠t√©s√©t c√©lz√≥ p√°ly√°zati felh√≠v√°s. Ezt k√∂vetŇĎen nem lesz lehetŇĎs√©g p√°ly√°zatot beny√ļjtani. Az indokl√°s szerint az √°prilis 23-√°n indult felh√≠v√°sra a be√©rkezett t√°mogat√°si ig√©nyek meghaladt√°k a rendelkez√©sre √°ll√≥ keret√∂sszeg 200%-√°t. 
Ebroker - √Āllampap√≠r - 2018. Šprilis 27. 17:10
B√°r a v√°rtn√°l erŇĎsebb lett az elsŇĎ negyed√©ves amerikai GDP-adat, a doll√°r m√©gsem tudott erŇĎs√∂dni, sŇĎt a d√©lut√°ni keresked√©sben lefordult h√°romhavi cs√ļcs√°r√≥l a vezetŇĎ deviz√°kkal szemben, illetve a doll√°rindexn√©l is ezt l√°ttuk. Ez nem v√©letlen, ha r√°n√©z√ľnk az index grafikonj√°ra: a 200 napos mozg√≥√°tlagr√≥l fordult le az index. A v√°rtn√°l kiss√© erŇĎsebb amerikai GDP-adat hat√°s√°ra csak n√©h√°ny percre tudo...
Ma.hu Kult√ļra - 2018. Šprilis 30. 0:30
Mendelssohn, Bizet √©s Dvor√°k mŇĪveit adja elŇĎ a Szegedi Szimfonikus Zenekar augusztus 15-√©n a D√≥m t√©ren, a szabadt√©ri j√°t√©kok aj√°nd√©kkoncertj√©n az egy√ľttest P√°l Tam√°s dirig√°lja.
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
Cemp.blog.hu - 2018. Šprilis 24. 12:44
M√°just√≥l Bata Vikt√≥ria t√∂lti be a CEMP c√©gcsoporthoz tartoz√≥ Femina M√©dia B2B&B2C marketing menedzseri poz√≠ci√≥j√°t. A szakember n√©gy √©ve dolgozik a kiad√≥ sales-marketing munkat√°rsak√©nt, mely idŇĎ alatt feladata volt t√∂bbek k√∂z√∂tt a nat√≠v projektek teljes k√∂rŇĪ koordin√°l√°sa, √©s a portf√≥li√≥ B2B kommunik√°ci√≥j√°√©rt is felelt. A tov√°bbiakban a teljes marketingtev√©kenys√©g hozz√° tartozik majd. A 11 √©ve mŇĪk√∂dŇĎ kiad√≥ √ļj poz√≠ci√≥t nyitott, √∂sszevonta a B2B √©s B2C marketingter√ľleteket. R√°cz Brigitta, a kiad√≥ portf√≥li√≥ igazgat√≥ja fontos strat√©giai l√©p√©snek tartja a poz√≠ci√≥ kialak√≠t√°s√°t. Ma m√°r egyre ink√°bb √∂sszefon√≥dik a k√©t szakter√ľletet, mi pedig igyeksz√ľnk min√©l hat√©konyabban kihaszn√°lni a lehetŇĎs√©geinket. √ćgy olyan k√∂z√∂s, kreat√≠v megold√°sokban gondolkozunk, melyek tov√°bb erŇĎs√≠tik a bev√©tel, a m√°rka √©s l√°togat√≥sz√°m szempontj√°b√≥l is a piaci poz√≠ci√≥nkat. Az √ļj munkak√∂r kialak√≠t√°s√°n√°l fontos szempont volt, hogy olyan szakemberrel dolgozzunk egy√ľtt, aki √©rti az √ľzleti folyamatokat, √©s a B2C ter√ľlet sem ismeretlen sz√°m√°ra, √≠gy adta mag√°t a helyzet, hogy nem k√ľlsŇĎs embert keres√ľnk, hanem h√°zon bel√ľl nevez√ľnk ki munkat√°rsat a poz√≠ci√≥ra - mondta el R√°cz Brigitta. Bata Vikt√≥ria az elm√ļlt n√©gy √©vben a Femina Media sales-marketing munkat√°rsak√©nt elsŇĎsorban a kiad√≥n√°l megval√≥sul√≥ nat√≠v projektek√©rt, a bev√©telek t√°mogat√°s√°√©rt √©s a B2B kommunik√°ci√≥√©rt felelt. Az √©vek sor√°n sz√°mos nat√≠v projekt koordin√°l√°s√°t vitte v√©gig a koncepci√≥k kidolgoz√°s√°t√≥l a megval√≥s√≠t√°sig: a tartalmi megjelen√©sekhez kapcsol√≥d√≥ rendezv√©nyekkel, forgat√°sokkal, megjelen√©sekkel, k√∂z√∂ss√©gim√©dia-aktivit√°sokkal kieg√©sz√≠tve. A szakember a tov√°bbiakban a kiad√≥ teljes marketingtev√©kenys√©g√©√©rt felel majd, melybe a Femina.hu, Retik√ľl.hu, NŇĎifriss.hu kiadv√°nyok, a kiad√≥hoz tartoz√≥ FeminaShop web√°ruh√°z √©s a Femina Klub rendezv√©nysorozat tartozik. Eddig a legfontosabb feladatom az volt, hogy minden t√°mogat√°st megadjak a bev√©telek n√∂veked√©s√©hez, a kreat√≠v koncepci√≥kt√≥l kezdve ak√°r egy nat√≠v projekt kivitelez√©s√©n √°t a m√°rk√°ink B2B √©p√≠t√©s√©ig. Azonban most √ļj ter√ľlet lesz sz√°momra a B2C marketing √©s az e-kereskedelmi oldalunk, a FeminaShop prom√≥ci√≥ja. Az √©vek alatt t√∂bbsz√∂r is betekinthettem egy-egy ter√ľlet munk√°j√°ba, √≠gy a folyamatok nem ismeretlenek a sz√°momra, a kih√≠v√°st az jelenti majd, hogy a l√°togat√≥sz√°m f√≥kusz√ļ gondolkod√°sm√≥d mellett egy konverzi√≥k√∂zpont√ļ szeml√©letm√≥dot is ki kell alak√≠tanom. Emellett a Femina Klub rendezv√©nyek√©rt is √©n felelek a j√∂vŇĎben, ami szint√©n egy teljesen m√°s l√°t√°sm√≥dot k√≠v√°n - mondta el Bata Vikt√≥ria, a Femina M√©dia B2B&B2C marketing menedzsere.
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
√Čletforma.hu - 2018. Šprilis 30. 18:00
A vil√°g egyik legjelentŇĎsebb m√ļzeum√°ban, az Ermit√°zsban √∂n√°ll√≥ ki√°ll√≠t√°son mutatkoznak be Munk√°csy Mih√°ly mŇĪvei. A 65 festm√©ny z√∂me, 45 alkot√°s a Magyar Nemzeti Gal√©ria anyag√°b√≥l, a tov√°bbi 20 festm√©ny pedig a legjelentŇĎsebb Munk√°csy-mag√°ngyŇĪjtem√©nybŇĎl, P√°kh Imr√©tŇĎl √©rkezett a N√©va parti v√°rosba. A ki√°ll√≠t√°s j√ļlius legv√©g√©ig l√°that√≥.
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
Bor√°szport√°l.hu - 2018. Šprilis 30. 7:00
Áprilisban felraktuk a programtérképre Pannonhalmát, elmagyaráztuk a sillert és megnéztük, hogyan ünnepelnek a borászok – ráadásul eközben több cikkünkkel is olvasottsági rekordokat ostromoltunk.  Az alábbi írásban összegyŇĪjtöttük a hónap legfontosabb történéseit és legolvasottabb írásait.
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
IdŇĎk√©p.hu - 2018. Šprilis 30. 21:41
Intenz√≠v zivatarg√≥cok √©rkeztek d√©lnyugat felŇĎl, melyek a Balatont maguk m√∂g√∂tt hagyva Budapest ir√°ny√°ba tartanak. Helyenk√©nt j√©g is esett.
Webbeteg.hu Betegs√©gek - 2018. Šprilis 30. 22:05
A legt√∂bb asztm√°s beteg eset√©n a gy√≥gyszerek kombin√°ci√≥ban biztos√≠tj√°k a hossz√ļ t√°v√ļ t√ľnetmentess√©get √©s a rohamold√°st. Orvosa seg√≠t √Ėnnek eld√∂nteni, hogy az √Ėn eset√©ben a kor √©s a betegs√©g s√ļlyoss√°ga f√ľggv√©ny√©ben melyik kezel√©si lehetŇĎs√©g a legmegfelelŇĎbb.
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2018. Šprilis 30. 14:11
M√°jus 4-6-√°n a Millen√°ris B √©p√ľlet√©ben ker√ľl megrendez√©sre a Portfolio Csoport √°ltal szervezett Lak√°s 2018 ki√°ll√≠t√°s, ahol a legnagyobb ingatlanfejlesztŇĎk is bemutatj√°k a m√°r √©p√ľlŇĎ √©s tervezett projektjeiket. A kor√°bbi √©vekhez hasonl√≥an a Portfolio szerkesztŇĎs√©ge id√©n is d√≠jazza a legjobb lak√°sfejleszt√©seket. Tudjuk, hogy egy √ļj lak√≥projekt objekt√≠v meg√≠t√©l√©se nagyon neh√©z feladat, milli√≥ egy√©ni s...
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. januŠr 1. 1:00
PCforum.hu - 2018. Šprilis 30. 12:30
Az Assassin's Creed sorozat id√©n m√°r kem√©nyen tizedik √©v√©t tapossa, √©s nem kevesebb, mint 20 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ j√°t√©kb√≥l √°ll. EbbŇĎl az alkalomb√≥l a Logitech egy olyan vide√≥t k√©sz√≠tett, amiben √∂sszeszedte a sz√©ria gyakorlatilag √∂sszes r√©sz√©t egyetlen helyre. A k√∂zel 20 perces vide√≥ban ezen k√≠v√ľl a n√©zŇĎk √°ttekint√©st kapnak arr√≥l is, hogy mik√©nt fejlŇĎd√∂tt a j√°t√©k grafik√°ja, valamint a harc √©s az anim√°ci√≥ benne az elm√ļlt egy √©vtized sor√°n.