Belföld
Belföld kategria 2017 novemberi hrei
Lapok:   1   3  4  5  
Objektív hír - 2017. november 27. 16:45
A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették azt a férfit, aki betört egy székesfehérvári boltba - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei FK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 27. 16:40
A vásárlási döntések szempontjából az Y és a Z generáció, vagyis az 1980 és 2000, illetve a 2000 után születettek a legkönnyebben befolyásolhatók. Ezek a korosztályok hajlamosak leginkább az impulzív, vagyis hirtelen döntésből fakadó, átgondolatlan vásárlásokra - derül ki az Antall József Tudásközpont (AJTK) Suschool ismeretterjesztő fórumán ismertetett reprezentatív kutatás adataiból - értesülz az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. november 27. 16:35
Két magyar is a harmadik helyen végzett a - 2020-as olimpiai bemutatkozásra váró - karate sportág legrangosabb sorozata, a Karate1 Premier League idei utolsó, Okinawán megrendezett állomásán. Az eredmények külön értéke, hogy a 67 kg-os Tamás Ferdinánd és a nőknél a 68 kg-ban versenyző Czagány Dóra is még utánpótláskorú - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Magyar Karate Szakszövetség.
Objektív hír - 2017. november 27. 16:32
A WWF Magyarország friss jelentéséből kiderül, hogy hazánkban a települések több mint felén közepes vagy súlyos a lakossági fűtésből származó légszennyezés, az energiaszegénység a települési önkormányzatok csaknem 80%-át érinti, ráadásul a helyi önkormányzatok középületeinek hőszigetelése és fűtési rendszere is rossz állapotban van. A jelentés azonban megoldással is szolgál - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. november 26. 12:31
A tiszaalpári körzeti megbízott a sörözőtől néhány méter távolságra fogta el a gyanúsítottat - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 26. 11:54
A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették a 19 éves helyi férfit - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
Objektív hír - 2017. november 26. 11:50
Az egészségtudatos táplálkozás, a célzott kampányok, valamint az étkezési hal áfájának jövő év januári csökkentése megteremti a lehetőségét annak, hogy a halfogyasztás tovább nőjön hazánkban - jelentette ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a Hortobágyi Halgazdaság Zrt-nél tett látogatása során - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. november 25. 13:36
A környezetvédelem, valamint a helyi térségek jövőjének biztosítása a kor legnagyobb kihívásai közé tartozik vidéken. E kettős célt együttesen szolgálja a natúrparkok létrehozása - fogalmazott Czerván György a ,,Natúrpark a Tápió-vidéken" konferencia megnyitóján, Nagykátán - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. november 25. 13:34
Aki szereti a jó ízeket, a hagyományos magyar ételeket, annak jó programokat, tartalmas időtöltést kínál a most kezdődő disznótoros szezon - üdvözölte az I. Tisza-tavi disznótoros és pálinkamustra résztvevőit és vendégeit a földművelésügyi miniszter - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. november 25. 13:32
Kedvező jogi környezet és dinamikusan bővülő gazdaság teremt jó körülményeket a hazai sörgyártók számára, eredményességüket a hazai fogyasztói szokások is segítik - hangsúlyozta dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter köszöntőjében a Magyar Sörgyártók Szövetsége alapításának huszonötödik évfordulója alkalmából Budapesten tartott ünnepi rendezvényen - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. november 25. 13:30
Egy svéd hatóság által körözött gépkocsit foglaltak le a Tompa Közúti Határátkelőhelyen - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 24. 18:11
Teljes útlezárásra kell számítani Fülöpháza térségében, ahol baleset történt - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
Objektív hír - 2017. november 24. 17:15
A magyarországi közösségekben megvan az igény, hogy bemutassák értékeiket, hisz az elmúlt években több mint ezer helyi értéktár jött létre Magyarországon, ahol több mint hétezer értéket tartanak számon - mondta Szakáli István Loránd agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkár a Hévízen megtartott Hungarikum Konferencián - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. november 24. 13:35
29, macskáknak szánt, külső élősködők elleni rácsepegtető oldatot, úgynevezett spot-on készítményt vizsgált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) legújabb Szupermenta terméktesztjén. A laboratóriumi vizsgálatokon 6 termék bukott el, mivel nem tartalmazták a gyártó által garantált hatóanyag mennyiséget. A hivatal eljárást indít a készítmények gyártóival, illetve hazai forgalmazóival szemben - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2017. november 24. 9:29
A NAV tapasztalatai szerint egyre többen rendelnek a Black Friday idején az internetről. Nem mindegy azonban, honnan érkezik az áru: Magyarországról, az Európai Unióból vagy távolabbról. Az Unión kívülről érkező áruk biztonságos rendeléséhez szolgál hasznos tanácsokkal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapja - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. november 24. 9:27
Koszorúzással tisztelegnek a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléke előtt 2017. november 25-én, 11 órakor a GULAG áldozatainak emlékkövénél, az V. kerületi Honvéd téren - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. november 24. 8:39
Vádemelési javaslattal zárták le az óbudai rendőrök annak a férfinak az ügyét, aki pénzt csalt ki idős emberektől - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
Objektív hír - 2017. november 24. 8:33
Jogellenesen próbált bejutni Magyarországra 40 illegális migráns - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 23. 12:06
Kiemelten fontos a kormány szerepe a környezetvédelemben, hiszen keretet ad a környezetvédelmi célkitűzések megvalósításához, és biztosítja azokat a szakpolitikai, jogi, gazdasági peremfeltételeket, amelyek lehetővé teszik az ország fenntartható fejlődési pályára állítását - jelentette ki V. Németh Zsolt a Deloitte Fenntartható Fejlődés Szakmai Napján, amelynek keretében kihirdették az idei Zöld Béka Díj nyerteseit - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. november 23. 12:01
Összeütközött két személyautó csütörtökön a reggeli órákban Székesfehérváron, a Budai úton - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2017. november 23. 11:57
A keceli gyanúsítottak porszívó- és hidraulika csővel bántalmazták áldozatukat - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 22. 15:12
Soltvadkerten és Kiskunfélegyházán is ,,dolgozott" az autófeltörő - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 22. 15:08
A szingapúri Agro - Élelmiszer és Állategészségügyi Hatóság (AVA) november 21-ei értesítése alapján elismeri a magyar állategészségügyi felügyelet madárinfluenza elleni védekezéssel kapcsolatos előírásait, intézkedéseit. A döntés azt eredményezi, hogy egy jövőbeni járvány során a korábbiakkal ellentétben mindössze a kitöréssel érintett megye, illetve a korlátozás alatti terület kerülhet tiltólistára a szingapúri kiszállítások során - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. november 22. 15:03
A magyar halgazdálkodási stratégia teljes mértékben illeszkedik az európaiba, ennek középpontjában a vízi környezet és az őshonos halállományok védelme áll - jelentette ki Ugron Ákos Gábor a Földművelésügyi Minisztérium (FM) állami földekért felelős helyettes államtitkára egy budapesti szemináriumon - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. november 22. 15:00
Az ENSZ, a WWF és az Eurac Research ma publikált jelentésében arra figyelmeztet, hogy az illegális fakitermelés, a kaviárkereskedelem, a vadon élő madarak tömeges pusztítása, valamint a medvékre, farkasokra és hiúzokra irányuló orvvadászat súlyosan veszélyezteti a 15 európai országon átívelő Duna-Kárpát régió élővilágát és biológiai sokféleségét - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a WWF Magyarország.
Objektív hír - 2017. november 22. 14:59
Részben megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla az I. fokon eljáró Kecskeméti Törvényszék ítéletét a H. Csaba és társai ellen adócsalás bűntette és más bűncselekmények miatt indított büntetőügyben. Részben változott a jogi minősítés, és a táblabíróság a 27 vádlott közül 23 esetében egyes vádpontokban felmentő ítéletet hozott. Ennek megfelelően az ítélőtábla több vádlott börtönbüntetésén, illetve a felfüggesztett büntetések próbaidején enyhített. Nem változott az I. rendű vádlott H. Csaba 4 éves börtönbüntetése, akit adócsalás bűntette és más bűncselekmények miatt öt évre eltiltottak a gazdasági társaság vezető tisztségviselője foglalkozástól is, és a táblabíróság közel 60 millió forintra vagyonelkobzást rendelt el vele szemben - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bátyi Zoltán sajtótitkár.
Objektív hír - 2017. november 22. 9:31
A rendőrök néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki Győr belvárosában elütött egy idős embert, majd elhajtott a helyszínről - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
Objektív hír - 2017. november 22. 9:24
Őrizetbe vették a rendőrök azt az embercsempészt, aki migránsokat akart illegálisan külföldre juttatni - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
Objektív hír - 2017. november 22. 9:17
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) jóváhagyásával újabb kedvezményeket vezethetnek be az elektronikus csatornákon értékesített menetjegyekre a hazai vasúttársaságok. Az intézkedéscsomag eredményeként az automatás vásárlások öt, az otthon nyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyek tíz százalékkal lesznek olcsóbbak a decemberi menetrendváltástól. A MÁV-START egyes járataira szóló e-vonatjegyei árát a jobb kihasználtság érdekében ötödével csökkentheti - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. november 22. 8:31
A nyomozók a bejelentéstől számított hat órán belül elfogták a 19 éves nagytilaji és a 25 éves batyki férfit - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
Lapok:   1   3  4  5  
Idkp.hu - 2018. jlius 4. 11:45
Heves zivatarok s sok felhszakads jellemezte a nyr els hnapjt, tbbszr frisstette hidegfront a levegt, majd lass melegedssel trtek vissza a 30 fokok.
kpnyeg.hu - Kzp-Magyarorszgi idjrs-elrejelzs, 15:15
Idkp.hu - 2018. jlius 3. 15:15
Aktulis idjrs:Budapest: 25°C, 9.36 km/h/NY-i szl, kzepesen felhs Elrejelzs: Ma: Hmrsklet: min 18°C, max 27°C Id: gyengn felhs Holnap: Hmrsklet: min 16°C, max 28°C Id: kzepesen felhs 15 napos idjrs-elrejelzs a Kpnyeg.hu oldalon!
Idkp.hu - 2018. jlius 3. 12:54
Visszatr a meleg nyr, azonban a megszokott zporok, zivatarok sem maradnak majd el a ht htralv rszben.
Webbeteg.hu Betegsgek - 2018. jlius 4. 9:41
A szvinfarktus gyakran nem jr olyan drmai tnetekkel, mint ahogy azt a tvben vagy a moziban lthatjuk. Sokaknl a tnetei kevsb kifejezettek, st vannak olyanok, akiknl egyltaln nincsenek szlelhet jelek!
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2018. jlius 4. 3:00
Varga Mihly pnzgyminisztert krdeztk az Infordi Arna cm msorban, tbbek kztt az 5%-os laksfa hosszabbtsval kapcsolatban, amire elg egyenes, mr-mr egyrtelm vlaszt adott. A hazai laksszakma mr rgta vrja a dntst arrl, hogy mi lesz a 2019. vgig szl hatridvel, amire a kormnyzat szerepli mr hnapok ta gy reaglnak, hogy a hatrid msfl v mlva lejr s a hoss...
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
PCforum.hu - 2018. jlius 4. 9:30
Br az Intel hivatalosan mg nem jelentette be ket, mris lebuktatta legels kilencedik genercis Core processzorait. A chipgyrt ugyanis egy, a lapkihoz kszlt mikrokd frisstsrl szl dokumentumban vletlenl megemltett prat a 9000-es modellszmmal rkez processzorokbl is.