Belföld
Belföld kategria 2017 novemberi hrei
Lapok:   1   3  
Objektív hír - 2017. november 10. 11:43
Folytatja a Fűts okosan! társadalmi célú kampányát a Földművelésügyi Minisztérium - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. november 10. 11:40
Három órán belül elfogták a tiszaalpári gyanúsítottat a tiszakécskei rendőrök - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 10. 11:37
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szemléletformáló programjaként már három éve jelentkezik különböző termékcsoportok teszteredményével a Szupermenta. Az eddigi 36 hónap alatt 40 termékkör teljes körű vizsgálatát végezték el a hivatal szakemberei. A minőségi, biztonsági és vásárlói kedveltségi szempontból egyaránt körbejárt termékkörök között helyet kaptak feldolgozott élelmiszerek, alkoholos italok, zöldség-gyümölcsök, fűszernövények, fűmagok és állatgyógyászati készítmények is - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2017. november 10. 8:33
A ,,Látni és Látszani 2017 - egymásért" kampány keretén belül osztottak láthatósági mellényt több Bács-Kiskun megyei településen a rendőrök - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 9. 20:31
Egy személyautó gyalogost gázolt el csütörtökön koraeste - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 9. 19:23
A néhány héttel korábbi eset után ismét illegális parlagfű készítményeket vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). Az Ambrózia olajkapszula, a Parlagfű virágeszencia és a Parlagfű tea elnevezésű, engedély nélkül emberi fogyasztásra kínált árucikkeket a bio élelmiszer nagykereskedelmi egységek ellenőrzése során találták a hivatal szakemberei. A nem engedélyezett termékek előállítói ellen is hatósági eljárás indult - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2017. november 9. 19:21
Az energiaszektor globális átalakulása nyomán fokozott figyelmet kell fordítani az energiaellátás zavarainak elkerülésére, melynek alapvető feltétele a szoros nemzetközi együttműködés - mondta a magyar delegáció vezetőjeként Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára a Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) Kormányzótanácsának 2017. november 7-8-án, Párizsban megrendezett miniszteri ülésén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. november 9. 19:19
Az elmúlt évben több mint 240 elkóborolt kutya kerülhetett haza gazdájához a Vigyél Haza Alapítvány ingyenes mikrochip-leolvasó hálózatának segítségével. A kutyabarát vendéglátóhelyek és önkéntes állatorvosok közreműködésével indított program országossá bővül a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és a Telenor támogatásának köszönhetően, így rövidesen csaknem 100 helyszín várja országszerte a gazdátlan kedvencek megtalálóit - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2017. november 9. 19:15
Életfogytiglan, minimum 25 év fegyházra ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a férfit, aki egy vascsővel életveszélyes sérüléseket okozott ismerősének egy szegedi garázsban - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bátyi Zoltán sajtótitkár.
Objektív hír - 2017. november 8. 20:30
A kormány Élelmiszerlánc-biztonsági Stratégiájának célja, hogy egészséges, kiváló minőségű, biztonságos termékek kerüljenek az asztalunkra, s ezek előállítása, kereskedelme, felhasználása, fogyasztása során a társadalom magas fokú tudatosságot és felelősséget tanúsítson - mondta beszédében Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a XII. Növényorvosi Napon, Gödöllőn - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. november 8. 20:26
Az elmúlt két évben folyamatosan, mintegy 25 százalékkal nőtt a köztartozásmentes adózói adatbázisban (KOMA) szereplő magánszemélyek és vállalkozások száma. Jelenleg 95 ezer vállalkozás, 32 ezer egyéni vállalkozó és 31 ezer magánszemély szerepel az ingyenes ,,pozitív" listán. Felvételét bárki kérheti, ha rendben vannak adóügyei - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Objektív hír - 2017. november 8. 20:22
Hétfőn megkezdődött a 23. ENSZ klímakonferencia, amelynek célja a Párizsi Megállapodás megerősítése. Mindeközben a fejlett országok sorra szakítanak a szénalapú energiatermeléssel, és jóval több szénerőművet zárnak be, mint amennyi megépül. Egy friss bejelentés szerint Olaszország is csatlakozik a jövő útját járó társadalmakhoz, és 2025-ig bezárja utolsó szénerőművét. Itthon azonban még mindig kérdéses, mihez kezd ilyen környezetben hazánk legnagyobb üvegházhatású gázt kibocsátó erőműve, a Mátrai Erőmű - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a WWF Magyarország.
Objektív hír - 2017. november 8. 20:15
A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2017. november 7-én 0 óra és 24 óra között két esetben 14 külföldi férfit tartóztattak fel Baja és Csávoly közigazgatási területén - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
Objektív hír - 2017. november 7. 19:15
Egy kerékpáros vesztette életét kedden koraeste a 6223-as számú úton, Alap belterületén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 7. 13:40
A Magyar Torna Szövetség hivatalosan is megkapta azt az értesítést a Nemzetközi Torna Szövetségtől (FIG), hogy 2018. szeptember 15-től Olivia Cimpian magyar színekben versenyezhet - tudatta az Objektív Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. november 6. 21:22
Az ünnepélyes megnyitóval kezdetét vette Budapesten a sporttörténelmi kick-box világbajnokság. A sportág történetében először a magyar fővárosban rendeznek olyan vb-t, ahol az összes szakág képviselői egy helyszínen, egy időben küzdenek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. november 6. 21:17
Az utóbbi három év legjelentősebb időközi választási győzelmének nevezte dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a november 3-i Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) országos küldöttválasztásának eredményét. A tárcavezető parlamenti felszólalásában gratulált a gazdáknak és a MAGOSZ szervezetének a meggyőző eredményhez - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. november 5. 20:33
Egy 45 éves férfi vesztette életét a Kecskemét közelében vasárnapra virradó éjjel történt balesetben - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 5. 20:24
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 918 doboz adózatlan cigarettát találtak egy utánfutóban, Röszkén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.
Objektív hír - 2017. november 5. 20:19
Néhány órán belül elfogták a rendőrök a balesetet okozó, majd a helyszínről elmenekülő embercsempészt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. november 4. 20:36
Fantasztikusan szerepelt a magyar utánpótlás tornászválogatott a libereci Olimpiai Reménységek Versenyének szerenkénti döntőiben, ahol nyolc érmet szerzett. Péter Sára ugrásban első, Székely Zója felemáskorláton szintén első, Fehér Nóra felemáskorláton és talajon második, míg Makovits Mirtill gerendán lett ezüstérmes. A férfiaknál Mészáros Krisztofer lólengésben, talajon és gyűrűn állhatott a dobogó második fokára - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. november 4. 20:33
Ismeretlen összetételű, mérgező folyadék fogyasztása miatt egy nő életét vesztette, három férfi pedig súlyos állapotban került kórházba Borsodban - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az ORFK Kommunikációs Szolgálat.
Objektív hír - 2017. november 4. 20:14
Az Olimpiai Reménységek Versenyének második napján a Schermann Bianka, Bácskay Csenge, Péter Sára, Székely Zója, Fehér Nóra, Makovits Mirtill összeállítású női együttes a 2. helyen végzett a csapatok versenyében, egyéni összetettben pedig Székely Zója a dobogó harmadik fokára állhatott, továbbá nyolc szerfinálét szereztek a magyar hölgyek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. november 3. 19:32
A 2017. november 4-i hétvégétől megváltozik a közlekedés az M3-as metró vonalán, mert elkezdődik az előttünk álló évek legnagyobb fővárosi közlekedési beruházása, a vonal teljes felújítása. A következő egy évben pótlóbusz jár a metrószerelvények helyett: munkanapokon az első járatindulástól este 20:30-ig a Lehel tér és Újpest-Központ között, továbbá esténként, szombaton és vasárnap a teljes vonalon - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Budapesti Közlekedési Központ.
Objektív hír - 2017. november 3. 19:29
Három szerepkörben kell helytállnia a november 6. és 11. között sorra kerülő budapesti kick-box vb-n az egyik legtapasztaltabb magyar versenyzőnek, Jároszkievicz Krisztiánnak. A hétszeres világbajnoknak ugyanis nemcsak sportolóként, hanem edzőként, illetve az esemény egyik szervezőjeként is bizonyítani kell. Mint mondja, utóbbi nemcsak extra motivációt, hanem energiát is ad neki - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. november 3. 12:48
Az elmúlt évekhez hasonlóan a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány idén is megtartotta kéthetes őszi lovasterápiás továbbképzését Sarlóspusztán, 2017. október 16. és 28. között - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.
Objektív hír - 2017. november 3. 12:44
Teljesen kiégett egy vízisporteszköz-kölcsönző november 2-án, csütörtökön este a Velencei-tó partján - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2017. november 3. 12:42
Összehangolt akcióban ellenőrzik a közlekedési hatóságok szakemberei a személyautók és az autóbuszok megfelelő felkészítettségét a téli időjárási körülményekre 2017. november 8. és 10. között - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. november 3. 12:41
Idén már 6. alkalommal rendezi meg a Fehértavi Darvadozás - a madárvonulás dél-alföldi ünnepe elnevezésű népszerű rendezvényét a Kiskunsági Nemzeti Park. 2017. november 10-11-én, Szatymazon várják az érdeklődőket, ahol több helyszínen párhuzamosan zajlanak majd a családi programok, de a főszereplők természetesen a darvak lesznek - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. november 2. 15:02
A november 4-ei Nemzeti Gyásznapon az 1956-os forradalom és szabadságharc mártírjaira emlékezik az ország - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Lapok:   1   3  
Idkp.hu - 2017. november 18. 9:54
Melegfront jn a ht msodik napjn, enyhls kezddik, csttkn dlen, dlnyugaton mr 15-16 fok is lehet.
Idkp.hu - 2017. november 18. 9:08
Szombat reggelre 0 fokig cskkent a hmrsklet haznk legmagasabb pontjn, az est havazs vltotta fel.
Idkp.hu - 2017. november 17. 14:31
tmretezhet widget, klfldi trkpek s idjrs-llomsok bngszse - prbld ki az j Android appot megjelens eltt!
Webbeteg.hu Betegsgek - 2017. november 18. 13:55
A burnout (vagy ms nven kigs) hrom f tnyezbl rthet meg: a munkakrlmnyekbl (alacsony fizets, tmogatottsghiny, tlterhels), a segt szemly szemlyisgbl s plyavlasztsi motivcijbl. Utbbi kettt fejtjk most ki bvebben.
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2017. november 18. 7:30
Tovbbi terletekkel bvlhet a Corvin Stny - olvashat a Corvin-negyed nev Facebook oldalon. Az oldal informcii szerint felttelezhetjk, hogy a terlet fejlesztje, a Futureal, az Orczy-negyed irnyba folytatja az ptkezst. A Szigony-Tm-Balassa-Apthy Istvn utck ltal hatrolt res terleten mg bven van hely fejlesztsre, ez a terlet kzvetlen folytatsa a stnynak. Br hivata...
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00