Belföld
Belföld kategria 2017 mjusi hrei
Lapok:   1  2   4  5  
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:35
Magyar sikerekkel folytatódott a szkander Európa-bajnokság Katowicében. Egyrészt az európai szövetség kongresszusán eldőlt, hogy Magyarország rendezheti meg a 2020-as Európa-bajnokságot, másrészt a kontinensbajnokság második napján további érmeket gyűjtöttek a magyar csapat tagjai - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bányász Árpád.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:33
A Kínai Népköztársaság Magyarország 10. legfontosabb kereskedelmi partnerévé vált az elmúlt évek során. A Kína felé irányuló agrárexportunk 2016-ban meghaladta a 67 millió eurót - mondta Czerván György a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára SIAL Nemzetközi Élelmiszeripari Szakkiállítás magyar standjának megnyitóján - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:32
Jelentős terhet róna a tagállamokra a 2030-as európai energiahatékonysági cél 3 százalékos emelése, ezért Magyarország azt nem támogatja - mondta Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár az Energia Tanács informális találkozóján a máltai Vallettában, 2017. május 18-án - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:29
Május 13-án a Mátrai borvidéket igen súlyos jégesőkár érte. A jégverés elsősorban a borvidék középső területét sújtotta, és becslések szerint legalább 1000-1500 hektár ültetvényt érintett. Az előzetes becslések szerint 30-90%-ra tehető a terméskiesés ezeken a területeken - - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:27
A kihalófélben lévő kézműves szakma népszerűsítését is szolgálja a május 19. és 21. között Kiskunfélegyházán zajló Európai Kőfaragó Fesztivál, hiszen a résztvevők a látogatók szeme előtt készítik el alkotásaikat. Másrészt a találkozó új programja, hogy gyakorlott kőfaragó mesterek segítségével bárki vésőt és kalapácsot ragadhat, és miközben megismerkedik a kővel, annak megmunkálása közben próbára teheti kézügyességét, fantáziáját is - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:23
2017. május 18-án Barcelonában adták át a tavalyi Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobbjainak járó elismeréseket. A csatlakozó önkéntesek megvalósított helyi kezdeményezéseikkel, akcióikkal nemcsak a keletkezett hulladékmennyiség csökkentéséhez járulnak hozzá, hanem nemzetközi porondon is megmérettetik magukat - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:27
Jól szerepeltek a magyar tornászhölgyek az eszéki Világkupa első selejtezőnapján, Dévai Boglárka ugráson, Kovács Zsófia ugráson és felemáskorláton lett finálés, a férfiak közül pedig Boncsér Krisztián jutott döntőbe - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:25
Őrizetbe vették a kiskunfélegyházi nyomozók a kábítószer-kereskedőt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:23
Nagy sikerrel zárult a magyar részvétel az idei HOFEX-en, Hongkongban. Ázsia vezető vendéglátóipari és élelmiszer kiállításán a magyar kiállítók komoly érdeklődésről és számos üzleti tárgyalásról számoltak be. A 30 éves múlttal rendelkező kiállításon az Agrármarketing Centrum (AMC) május 8-tól 54 négyzetméteres közösségi standdal jelent meg - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az Agrármarketing Centrum.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:20
Állampolgári összefogással, rendőri segítséggel sikerült megmenteni annak a 65 éves nőnek az életét, aki sétálás közben csúszott a Bodrogba - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:16
Két arany- és egy bronzérmet szerzett a magyar küldöttség a grúziai Tbilisziben megrendezett wing chun kungfu Európa-bajnokságon - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:13
Már csak öt nap van hátra az szja-bevallás határidejéig, május 22-ig! Szombat délelőtt bárki pár perc alatt elintézheti szja-bevallását az Eurocenterben. A benyújtási határidő előtti hétvégén a NAV munkatársai a Bécsi úti bevásárlóközpontban várják az ügyfeleket - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Objektív hír - 2017. mjus 18. 21:11
Hatalmas és erős mezőny küzdelmeire kerül sor a péntektől vasárnapig Budapesten sorra kerülő kick-box világkupán. A versenyt, amelyre 38 országból 2700 nevezés érkezett, a nagy létszám miatt két helyszínen, a MOM Sportközpontban és a Kongresszusi Központban bonyolítják le. A világkupán részt vesz a hazai mezőny színe-java, akiktől a hazai szakvezetés bő aranytermést vár - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 17. 16:32
Agrár-külkereskedelemről, élelmiszer-gazdasági termékkivitelről és piacszerzésről, valamint szarvasmarha ágazati együttműködéssel kapcsolatos kérdésekről is tárgyalt Nagy István és Mehmet Danis Isztambulban. A Földművelésügyi Minisztérium miniszterhelyettese a Fekete-tengeri Együttműködési Tanács (BSEC) ülésén is részt vett. A térség egyik meghatározó gazdasági fókuszú magas szintű tanácskozásának keretén belül került sor a Mezőgazdasági Miniszterek Tanácskozására május 15-17. között- tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM sajtószolgálat.
Objektív hír - 2017. mjus 17. 16:27
Egy ponton módosult a szerleosztás a magyar indulóknál - derült ki a ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság szerdai sajtótájékoztatóján. A pódiumedzés után megtartott eseményen elhangzott, hogy Pigniczki Fanni a szalag mellett labdával is indulhat, így ő két szerrel lép szőnyegre a Papp László Budapest Sportarénában, akárcsak Váray Míra, aki karikával és buzogánnyal versenyzik majd. Kis Alexandra esetében semmi sem változott: az MTK Budapest válogatott ritmikus gimnasztikázóját mind a négy szerrel láthatjuk majd a pénteken kezdődő és vasárnapig tartó Európa-bajnokságon. A rendhagyó sajtótájékoztató előtt az újságírók megnézték a magyarok pódiumedzését - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia sajtófőnök.
Objektív hír - 2017. mjus 17. 16:24
Prémium kategóriás magyar termékek bőséges kínálatával nyílt meg Sanghajban, Kína legnagyobb - területét és áruválasztékát tekintve egyaránt évről évre növekvő - nemzetközi élelmiszeripari szakkiállítása. A kimondottan csak az igazán minőségi termékek iránt érdeklődő fogyasztói közönségéről elhíresült rendezvény tavaly, - 126.500 m2 területen - több mint 2900 kiállítót vonultatott fel. Az idei, három napos vásáron az Agrármarketing Centrum (AMC) és partnerei ismét hazánk jellegzetes és számos nemzetközi elismerést szerző termékkínálatát jelenítik meg - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az Agrármarketing Centrum.
Objektív hír - 2017. mjus 17. 16:21
A mentorok új társat, a nézők új műsorvezetőt kapnak. Eljött az idő, hogy Puskás Peti ByeAlex és Gáspár Laci mellett a hölgyek is a színre lépjenek - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. mjus 16. 13:41
Újabb íjász indulhat a Világjátékokon! A július 20. és 30. között megrendezendő wroclawi világversenyre Buzás Károly is szerzett indulási jogot - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 16. 11:03
A Bács-Kiskun megyei rendőrök a nyomozás során feltárták, hogy a már előzetes letartóztatásban lévő férfi korábban egy kiskunhalasi nőt is megölt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 16. 10:22
Az idei április váratlanul havat és fagyott hozott, amelyek nemcsak a kiskertekben és a mezőgazdaságban, hanem az erdőgazdálkodásban is kárt okoztak. A Pilisi Parkerdő Zrt. által kezelt területeken elsősorban a fiatalabb erdőkben keletkezett hónyomás és -törés, valamint fagykár, továbbá az erdei infrastruktúrát rongálta meg a szélsőséges időjárás. A szeszélyes április hátterében álló globális klímaváltozási folyamatokra a Pilisi Parkerdő szakemberei lokális megoldásokkal készülnek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Lomniczi Gergely szóvivő.
Objektív hír - 2017. mjus 15. 9:37
A Sombereken és Pilisszentivánon megvalósított, meglehetősen sikeresnek bizonyult próbaprojekteket követően a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata három újabb német nemzetiségi tanösvény létrejöttét támogatja, amelyek az MNOÖ tervezett országos tanösvény-hálózatának részét képezik majd - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. mjus 15. 9:35
Fellélegezne a sütőipar, ha a kormányzat elfogadná a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javaslatát az ütemezett áfacsökkentésről - mondta a Magyar Pékszövetség elnöke. Az intézkedés nyomán fehéredne a szektor és sokat javulna a hazai tulajdonú vállalkozások helyzete. Septe József hozzátette: sok múlik a megvalósításon, de a kezdeményezés mindenképpen üdvözlendő - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. mjus 15. 9:32
Fantasztikus magyar szereplés az erőemelők Európa-bajnokságán. A kontinensbajnokságnak Málaga adott otthont, ahol a felnőtteknél Szabó Ágnes, a junioroknál pedig Lovas Adél lett Európa-bajnok - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bányász Árpád.
Objektív hír - 2017. mjus 15. 9:31
A László Csaba, Páli Viktória páros harmadik lett a profi standardtáncosok Európa-bajnokságán - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 14. 20:34
Árokba hajtott és a helyszínen meghalt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 14. 20:31
A szlovéniai rendezésű koperi Világkupa szerenkénti döntőinek második napján Vecsernyés Dávid bronzérmes lett nyújtón, Al-Salty Dália pedig nyolcadikként zárt gerendán, így összesen négy dobogós helyezést szereztek a magyarok a két nap alatt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. mjus 13. 13:51
A 28. Kendo Európa-bajnokság első, pénteki napján délelőtt a junior, délután a női csapatok versenyét rendezték meg Budapesten a Tüskecsarnokban. Az eredményhirdetéskor a közönség két hazai sikernek is örülhetett. A magyar hölgyek a mindig magas szinten teljesítő német válogatottat búcsúztatták a harmadik helyért. A döntőbe ugyan nem sikerült bejutni a francia csapat meggyőző teljesítménye miatt, ám a bronz is kiváló eredmény a mieinktől. A junior mezőnyben Dallos András Fighting spirit díjat szerzett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 13. 12:15
Dunaújvárosban hetedik alkalommal rendezték meg a Pentelei Autóvadász Kupát 2017. május 12-én, a nemrég elhunyt Kertes József emlékére, aki a korábbi versenyek oszlopos tagja volt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 13. 8:46
Berecz Zsombor összetettben a harmadik helyen áll kilenc futam után Marsaille-ben, az olimpiai Finn osztály Európa-bajnokságán - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Magyar Vitorlás Szövetség.
Objektív hír - 2017. mjus 13. 8:43
Hazai rendezésű Európa-bajnokságon lép parkettre a Világjátékokon induló magyar páros. László Csaba és Páli Viktória a debreceni profi táncosok standard Európa-bajnokságán indul a hétvégén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Lapok:   1  2   4  5  
Idkp.hu - 2018. jlius 4. 11:45
Heves zivatarok s sok felhszakads jellemezte a nyr els hnapjt, tbbszr frisstette hidegfront a levegt, majd lass melegedssel trtek vissza a 30 fokok.
kpnyeg.hu - Kzp-Magyarorszgi idjrs-elrejelzs, 15:15
Idkp.hu - 2018. jlius 3. 15:15
Aktulis idjrs:Budapest: 25°C, 9.36 km/h/NY-i szl, kzepesen felhs Elrejelzs: Ma: Hmrsklet: min 18°C, max 27°C Id: gyengn felhs Holnap: Hmrsklet: min 16°C, max 28°C Id: kzepesen felhs 15 napos idjrs-elrejelzs a Kpnyeg.hu oldalon!
Idkp.hu - 2018. jlius 3. 12:54
Visszatr a meleg nyr, azonban a megszokott zporok, zivatarok sem maradnak majd el a ht htralv rszben.
Webbeteg.hu Betegsgek - 2018. jlius 4. 9:41
A szvinfarktus gyakran nem jr olyan drmai tnetekkel, mint ahogy azt a tvben vagy a moziban lthatjuk. Sokaknl a tnetei kevsb kifejezettek, st vannak olyanok, akiknl egyltaln nincsenek szlelhet jelek!
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2018. jlius 4. 3:00
Varga Mihly pnzgyminisztert krdeztk az Infordi Arna cm msorban, tbbek kztt az 5%-os laksfa hosszabbtsval kapcsolatban, amire elg egyenes, mr-mr egyrtelm vlaszt adott. A hazai laksszakma mr rgta vrja a dntst arrl, hogy mi lesz a 2019. vgig szl hatridvel, amire a kormnyzat szerepli mr hnapok ta gy reaglnak, hogy a hatrid msfl v mlva lejr s a hoss...
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
PCforum.hu - 2018. jlius 4. 9:30
Br az Intel hivatalosan mg nem jelentette be ket, mris lebuktatta legels kilencedik genercis Core processzorait. A chipgyrt ugyanis egy, a lapkihoz kszlt mikrokd frisstsrl szl dokumentumban vletlenl megemltett prat a 9000-es modellszmmal rkez processzorokbl is.