Belföld
Belföld kategria 2017 mjusi hrei
Lapok:   1   3  
Objektív hír - 2017. mjus 16. 13:41
Újabb íjász indulhat a Világjátékokon! A július 20. és 30. között megrendezendő wroclawi világversenyre Buzás Károly is szerzett indulási jogot - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 16. 11:03
A Bács-Kiskun megyei rendőrök a nyomozás során feltárták, hogy a már előzetes letartóztatásban lévő férfi korábban egy kiskunhalasi nőt is megölt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 16. 10:22
Az idei április váratlanul havat és fagyott hozott, amelyek nemcsak a kiskertekben és a mezőgazdaságban, hanem az erdőgazdálkodásban is kárt okoztak. A Pilisi Parkerdő Zrt. által kezelt területeken elsősorban a fiatalabb erdőkben keletkezett hónyomás és -törés, valamint fagykár, továbbá az erdei infrastruktúrát rongálta meg a szélsőséges időjárás. A szeszélyes április hátterében álló globális klímaváltozási folyamatokra a Pilisi Parkerdő szakemberei lokális megoldásokkal készülnek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Lomniczi Gergely szóvivő.
Objektív hír - 2017. mjus 15. 9:37
A Sombereken és Pilisszentivánon megvalósított, meglehetősen sikeresnek bizonyult próbaprojekteket követően a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata három újabb német nemzetiségi tanösvény létrejöttét támogatja, amelyek az MNOÖ tervezett országos tanösvény-hálózatának részét képezik majd - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. mjus 15. 9:35
Fellélegezne a sütőipar, ha a kormányzat elfogadná a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javaslatát az ütemezett áfacsökkentésről - mondta a Magyar Pékszövetség elnöke. Az intézkedés nyomán fehéredne a szektor és sokat javulna a hazai tulajdonú vállalkozások helyzete. Septe József hozzátette: sok múlik a megvalósításon, de a kezdeményezés mindenképpen üdvözlendő - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. mjus 15. 9:32
Fantasztikus magyar szereplés az erőemelők Európa-bajnokságán. A kontinensbajnokságnak Málaga adott otthont, ahol a felnőtteknél Szabó Ágnes, a junioroknál pedig Lovas Adél lett Európa-bajnok - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bányász Árpád.
Objektív hír - 2017. mjus 15. 9:31
A László Csaba, Páli Viktória páros harmadik lett a profi standardtáncosok Európa-bajnokságán - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 14. 20:34
Árokba hajtott és a helyszínen meghalt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 14. 20:31
A szlovéniai rendezésű koperi Világkupa szerenkénti döntőinek második napján Vecsernyés Dávid bronzérmes lett nyújtón, Al-Salty Dália pedig nyolcadikként zárt gerendán, így összesen négy dobogós helyezést szereztek a magyarok a két nap alatt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. mjus 13. 13:51
A 28. Kendo Európa-bajnokság első, pénteki napján délelőtt a junior, délután a női csapatok versenyét rendezték meg Budapesten a Tüskecsarnokban. Az eredményhirdetéskor a közönség két hazai sikernek is örülhetett. A magyar hölgyek a mindig magas szinten teljesítő német válogatottat búcsúztatták a harmadik helyért. A döntőbe ugyan nem sikerült bejutni a francia csapat meggyőző teljesítménye miatt, ám a bronz is kiváló eredmény a mieinktől. A junior mezőnyben Dallos András Fighting spirit díjat szerzett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 13. 12:15
Dunaújvárosban hetedik alkalommal rendezték meg a Pentelei Autóvadász Kupát 2017. május 12-én, a nemrég elhunyt Kertes József emlékére, aki a korábbi versenyek oszlopos tagja volt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 13. 8:46
Berecz Zsombor összetettben a harmadik helyen áll kilenc futam után Marsaille-ben, az olimpiai Finn osztály Európa-bajnokságán - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Magyar Vitorlás Szövetség.
Objektív hír - 2017. mjus 13. 8:43
Hazai rendezésű Európa-bajnokságon lép parkettre a Világjátékokon induló magyar páros. László Csaba és Páli Viktória a debreceni profi táncosok standard Európa-bajnokságán indul a hétvégén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 12. 21:19
A tornászok koperi Világkupáján a magyar válogatott tagjai öt finálét szereztek, Berki Krisztián és Kállai Zoltán lólengésben, Vecsernyés Dávid nyújtón, Dévai Boglárka ugrásban, Al-Salty Dália pedig gerendán lett döntős - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. mjus 12. 19:27
Két kiscicát is megmentett a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Az 5 hetes körüli csöppségeket Hódtóban, egy vendéglátó hely elé dobhatták ki Hódmezővásárhelyen. Szerencsére egészségesek és az ijedtségen kívül semmi bajuk sem esett. Idén hamarabb kezdődött a macskák ivarzása a jó idő miatt, így egyre több kiscica kerülhet utcára. A megoldást hosszú távon az ivartalanítás jelentheti - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete.
Objektív hír - 2017. mjus 12. 16:47
Tervezett hálózati karbantartási munkálatok miatt 2017. május 13-án (szombat) 22:00-23:30 óra között a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerben nem lehet vásárlásokat indítani, illetve 2017. május 14-én (vasárnap), az UD-HD rendszerben karbantartások miatt 01:00-03:00 között az úthasználati jogosultságok értékesítése szünetel. A jelzett időszakban ennek megfelelően az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák beszerzésére - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. mjus 12. 16:44
Tavaly a baromfi ágazat adta a teljes mezőgazdasági kibocsátás mintegy 13 százalékát - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára pénteken, Budapesten egy szakmai tanácskozáson - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 12. 16:42
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a magyar erdőket ért áprilisi fagykárokról egyeztetett az Országos Erdészeti Egyesület vezetőivel. A fagy és hókár mintegy 70 ezer hektárt érintett. A leginkább sújtott Bükk-hegységben közel százezer köbméter kidőlt fa és letörött ág hever - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 12. 16:40
A RASFF-on (az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerén) keresztül érkezett szlovák bejelentés szerint nem jelölt tej összetevőt tartalmazó vaníliakrémmel töltött szendvicskekszet szállítottak Magyarországra - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2017. mjus 11. 21:25
Súlyos hiányosságok miatt felfüggesztették egy tűzifa telep kereskedelmi tevékenységét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) ellenőrei. A szakemberek elrendelték a telep teljes árukészletének, több mint 10 000 mázsa tűzifának a zárolását is. Az április végi ellenőrzés lakossági bejelentés alapján, majd a NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársaival közösen lefolytatott próbavásárlás eredményeként indult - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2017. mjus 11. 12:24
,,Biztonságosabbá teszi a közlekedést, ha résztvevői figyelmesebben, kulturáltabban viselkednek egymással" - mondta Mosóczi László közlekedésért felelős helyettes államtitkár a Közlekedési Kultúra Napja nyitó sajtótájékoztatóján 2017. május 11-én, Budapesten. Egy friss közvélemény-kutatás adatai szerint a megkérdezettek mintegy négyötöde nemcsak a fenti állítással ért egyet, hanem hasznosnak tartja azt a kezdeményezést is, hogy minden évben egy napon kiemelten foglalkozzunk a közlekedési kultúrával Magyarországon - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. mjus 11. 12:23
2017. május 14-től (vasárnaptól) újra minden állomáson, azaz a Kossuth Lajos téren is megáll az M2-es metró, ugyanis véget értek a metróállomás forgalmának korlátozásával járó munkálatok. Ugyanettől a naptól megszűnik az M2A állomáspótló busz, továbbá a D2-es jelzésű átkelőhajó sem közlekedik tovább - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Budapesti Közlekedési Központ.
Objektív hír - 2017. mjus 11. 12:21
Az új internetes e-SZJA felületen keresztül - mely a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapjáról elérhető - a legegyszerűbb átnézni, elfogadni vagy akár kiegészíteni az szja-bevallási tervezetet. Sőt még az 1+1 százalékról dönteni is itt lehet a leggyorsabban hiba nélkül. A rendszer használatához csupán ügyfélkapus regisztráció szükséges, így akinek még nincs, mindig nem késő Ügyfélkaput nyitni - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Objektív hír - 2017. mjus 11. 12:19
Rangos világversenyre készülnek a magyar szkander-válogatott tagjai. A csapat május 14. és 21. között a sportág Európa-bajnokságán vesz részt. A lengyelországi Katowicébe 40 fős magyar delegáció utazik, ebből 35 versenyző tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 10. 20:50
Kialakult a Szlovéniában megrendezésre kerülő koperi Világkupára utazó női és férfi válogatott keret névsora. A férfiak versenyében Berki Krisztián, Kállai Zoltán, Boncsér Krisztián és Vecsernyés Dávid, míg a női csapatban Dévai Boglárka, Tömböl Boglárka és Al-Salty Dália képviseli hazánkat. Berki Krisztián szerdán, a többi tornász pedig csütörtökön indul a Világkupa helyszínére, amely május 12-én veszi kezdetét - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. mjus 10. 13:06
Beismerő vallomást tett a 12 gyanúsított a kunszentmiklósi rendőröknek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 10. 12:16
A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasoltak egy férfi ellen, aki légfegyverrel sebesített meg egy kutyát - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 10. 12:13
Idén 14. alkalommal került megrendezésre a Little Miss & Mister Hungary gyermekszépség és tehetségkutató verseny. Az országos előválogatóról 40 gyermek jutott tovább a döntőre, közülük választottak győzteseket - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bartalovics Ildikó versenyigazgató.
Objektív hír - 2017. mjus 10. 12:10
Négy év és 1 év 6 hónap közötti időtartamú szabadságvesztésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla az adócsalás és más bűncselekmények miatt E. Z. és társai ellen indított büntetőügyben érintett 6 vádlottat. A legsúlyosabb büntetéseket (4-4 év börtön) az I. és a II. rendű vádlott kapta, emellett mindkettőjükkel szemben 87,9 millió forint összegre vagyonelkobzást rendelt el. A IV. rendű vádlott esetében az 1 év 6 hónap szabadságvesztés végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette az ítélőtábla. Az ítélet jogerős, ellene fellebbezésnek nincs helye - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bátyi Zoltán sajtótitkár.
Objektív hír - 2017. mjus 10. 8:49
Berecz Zsombor már a 2. helyen vitorlázik a franciaországi Európa-bajnokságon - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Magyar Vitorlás Szövetség.
Lapok:   1   3  
Idkp.hu - 2017. mjus 22. 20:45
A Budapest felett kialakult cella szinte mozdulatlanul ontotta magbl a csapadkot.
Idkp.hu - 2017. mjus 21. 17:12
A jvht is zporokkal, zivatarokkal indul, s a szl sem tgt egyhamar.
Idkp.hu - 2017. mjus 21. 5:59
Akr a tenger - szp s rdekes sszesonlts szombat estrl. Stbunk friss felvtelei a Balaton melll, mg tbb videval.
Webbeteg.hu Betegsgek - 2017. mjus 22. 20:09
A betegpol egyik leggyakoribb feladata, hogy segtsen a mosakodsban, frdsben. Noha a testpolsban val segtsg hamar rutinfeladatt vlhat a gondoz szmra, fontos, hogy ne feledje, a demenciban vagy Alzheimer-krban szenved beteg nagyon eltr mdon ltja a dolgokat. A betegsg elrehaladottabb szakaszban elfordulhat, hogy nem emlkszik r, hogy korbban segtettek neki a testpolsnl. Ennek kvetkeztben ideges, szorong, szgyenkez s sebezhet lehet.
Mandiner Aut aktulis - 2017. mjus 22. 21:04
Egy j izraeli tudomnyos tanulmny szerint az emberi gnllomny 21 szzalka mkdik klnbzen nkben s frfiakban, ezt pedig nemvlt mtttel sem lehet megvltoztatni - rja a CBN News. [...] Bvebben!
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2017. mjus 22. 15:45
A vlsg s az azta eltelt vek jelents vltozsokat hoztak az ingatlanzemeltetsi szakmban. Komoly munkaerhinnyal s nem mindig tudatos fejlesztkkel kell szembeslnie a piac szereplinek. Az aktulis kihvsokrl beszlt Vg Lszl, a Strabag Property and Facility Services Zrt. vezrigazgatja. Ez az interj a Portfolio Ingatlamagazin legjabb szmban jelenik meg, mely a Portfolio FM ...
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Isite.hu - 2017. mjus 22. 20:59
Egy elkpeszten rszletes kidolgozottsg, m ezzel egyetemben rendkvl drga rajongi ereklyt mutatott be a Bloodborne fanatikusainak a Prime 1 Studios, akik elksztettk a jtk... tovbb