Belföld
Belföld kategria 2017 mjusi hrei
Lapok:   1   3  4  5  
Objektív hír - 2017. mjus 26. 10:20
Vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Jászapátin történt fegyveres rablás kísérlet gyanúsítottjai ellen - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
Objektív hír - 2017. mjus 25. 17:21
A földművelésügyi miniszter egyes élelmiszerek újabb átfogó vizsgálatát rendelete el annak érdekében, hogy kiderüljön: a nyaranta nagyobb mennyiségben fogyasztott termékeknél létezik-e a kettős mérce. Vagyis az azonos márkanév alatt forgalmazott élelmiszerek azonos minőségben kaphatók-e itthon és külföldön. A vizsgálat elindulásáról Fazekas Sándor beszélt az M1 és a Kossuth Rádió reggeli műsoraiban - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 25. 17:18
Afrika óriási nyersanyag-tartalékai és növekvő piacai miatt egyre komolyabb szerepet tölt be a világ gazdaságpolitikájában. Magyarország számára Afrika olyan térség volt mindig is, amely felé érdeklődéssel és őszinte együttműködési szándékkal fordultunk - fogalmazott Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a volt afrikai gyarmatok önállóvá válásának 54. évfordulóján rendezett Afrika Napon a Vajdahunyadvárban - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 25. 11:42
A Finn Nagykövetségről indul a ,,Finnország 100" sportakció. Nyitóeseményként a Magyar Szabadidősport Szövetség és a Finn Nagykövetség szervezésében május 28-án egy 4.6 kilométeres nordic walking túrát rendeznek a Gellért-hegyen - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a MSZSZ Sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 25. 11:33
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei mintegy 1000 hamis órát találtak egy román autóbuszban az M43-as autópályán. Az óraszállítmányt lefoglalták, az ügyben feljelentést tettek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.
Objektív hír - 2017. mjus 25. 11:31
9 tétel, összesen 8870 kg hústerméket foglaltak le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakemberei egy Komárom-Esztergom megyei húsnagykereskedésben az elmúlt hetekben. Az egységben a termékeket - az előírásokat megszegve - lefagyasztották, emellett azok jelentős része jelölelten, ezáltal nem nyomon követhető volt. Az ellenőrök a helyszínen lejárt húsokat is találtak - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Objektív hír - 2017. mjus 25. 10:16
V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára és dr. Tóth Gergely, a KÖVET Egyesület főtitkára átadta a 2017. évi Környezeti Megtakarítási Díjakat szerdán a Földművelésügyi Minisztériumban megrendezett díjkiosztó gálán és szakmai konferencián - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 24. 16:20
A közel-keleti ország érdeklődik a kiváló magyar gabona-, zöldség- és gyümölcsvetőmag, valamint a növényvédő és rovarirtó szerek iránt. A mezőgazdasági kereskedelmi kapcsolatok bővítéséről, valamint a kutatás-fejlesztés lehetséges közös formáiról egyeztetett Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a héten Abbas Keshavarz iráni növénytermesztési miniszterhelyettessel - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 24. 13:32
A szakértői vélemények kimondták, hogy a biztonsági öv használata megmentette volna mindkét férfi életét - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 24. 9:48
Zámolyon egy körözött férfi keresése során három kiéheztetett állatot találtak a rendőrök - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 24. 9:45
Győzelemmel köszöntötte a férfi válogatott a teke legendát! Csányi Béla szövetségi kapitány születésnapján a nemzeti csapat ugyanis megnyerte a második meccsét is a tekecsapat-világbajnokságon - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 24. 9:42
A rovarok a gyerekeket is veszélyeztették - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Objektív hír - 2017. mjus 24. 9:38
Az energetikának - és benne a nukleáris energiatermelésnek - továbbra is az emberiség jólétét és a fenntartható fejlődést kell szolgálnia - mondta Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár a 2017. május 22-23. között Prágában megrendezett Európai Nukleáris Energia Fórum (ENEF) ülésén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Objektív hír - 2017. mjus 23. 21:30
Magyar sikerekkel ért véget a MaXimus Cup elnevezésű nemzetközi muaythai verseny, míg a sportág világbajnokságán Fábián Melinda pontszerző helyen zárt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 23. 21:27
Stratégiai cél a mezőgazdasági gépgyártás támogatása, a fejlesztésében jelentős potenciál rejtőzik, ezért az Irinyi Terv kiemelt területein belül külön szakstratégiában foglalkozik az ágazattal - hangsúlyozta Nagy István a Földművelésügyi Minisztérium miniszterhelyettese budapesti sajtótájékoztatóján - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Objektív hír - 2017. mjus 23. 21:24
Az uniós mezőgazdasági miniszterek informális találkozójának az EU soros elnöki tisztét ellátó Málta adott otthont május 23-án. Az agrárminiszterek egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás vízkészletekre gyakorolt, erősödő negatív hatásainak eredményes kezeléséhez elengedhetetlen a víz- és agrárszektor közötti hatékony együttműködés - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 23. 21:22
A női teke-válogatott már továbbjutott csoportjából a Dettenheimben zajló világbajnokságon - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:34
Tóth Katalin a Földművelésügyi Minisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Kárpát-medencei falugazdász program keretében laptopokat és nyomtatókat adott át Zentán, május 22-én. A programnak köszönhetően a Vajdaságban az eddigi négy helyett tíz község tizenegy falugazdásza segíti a jövőben a magyar gazdálkodókat mind szakmai, mind pénzügyi szempontból - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:31
Németországban zajlik a tekecsapat-világbajnokság, amelyet megelőzően U18-as vb-t és U14-es Világkupát rendeztek. Mindkét korosztályban lett magyar dobogós - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:28
A másodfokú viharjelzés ellenére voltak vízen - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:24
Fantasztikus magyar szereplés a budapesti kick-boksz Világkupán! A felnőtteknél - a hét szakágban - a magyarok 18 arannyal, 18 ezüsttel és 31 bronzéremmel zárták a 38 ország kick-bokszosait felvonultató gigaversenyt, amelyre összesen 2700 nevezés érkezett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:19
Éjfélig kell benyújtani a személyijövedelemadó-bevallást. Ennek legegyszerűbb módja a NAV által készített bevallási tervezet véglegesítése, amit ügyfélkapus hozzáféréssel pillanatok alatt el lehet intézni. Akinek nincs ügyfélkapuja, annak a postán kapott vagy a NAV ügyfélszolgálatán hozzáférhető tervezet nyújt segítséget a bevalláshoz. Az adó 1+1%-áról is már csak ma lehet rendelkezni - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Sajtó- és Kommunikációs Főosztály.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:17
Tizenöt magyar éremmel és hatalmas sportdiplomáciai sikerrel fejeződött be a 2017-es szkander Európa-bajnokság - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Objektív hír - 2017. mjus 22. 19:15
A tornászok eszéki Világkupájának szerenkénti fináléinak második, egyben utolsó napján Kovács Zsófia gerendán hatodik, Vecsernyés Dávid nyújtón szintén a hatodik pozícióban végzett a horvátországi viadalon - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. mjus 21. 19:01
Egy személyautó az árokba csúszott Felsőlajos közelében - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 20. 10:51
Egy személyautó és egy motoros ütközött össze Kecskemét és Jakabszállás között szombaton délelőtt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 20. 10:47
Gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vették a rendőrök azt a szlovák fiatalembert, aki Novajidrányban egy vitát követően olyan súlyosan megsebesítette édesapját egy késsel, hogy a férfi belehalt sérüléseibe - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 20. 10:43
A tornászok eszéki Világkupáján, a selejtezők második napján Kovács Zsófia gerendán egy újabb döntőt gyűjtött be, továbbá Vecsernyés Dávidnak sikerült fináléba kerülni nyújtón, így az első nap eredményeivel együtt, összesen hat finálét szereztek a magyar válogatott tagjai - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 20:09
Sukoró térségében hét jármű ütközött össze, ezért a Balaton irányába egy sávon halad a forgalom. Több kilométeres torlódásra számítsanak - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
Objektív hír - 2017. mjus 19. 13:41
Az agrár-, vidékfejlesztési támogatások szerepe meghatározó a magyar mezőgazdaság számára - mondta a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Pápai Agrárexpón - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM sajtóiroda.
Lapok:   1   3  4  5  
Idkp.hu - 2017. augusztus 16. 13:59
Felhasznlink az idjrsi tmj kpek mellett szmos csods pillanatot is megrktettek.
Idkp.hu - 2017. augusztus 16. 12:31
Szombatig strandidre kszlhetnk, de a megnvekv gomolyfelhzetbl helyenknt zporok, zivatarok alakulhatnak ki.
Idkp.hu - 2017. augusztus 15. 10:53
Augusztus huszadikra minden jel szerint hidegfront hoz lehlst, szelet s zporokat, zivatarokat.
Mandiner Aut aktulis - 2017. augusztus 16. 22:30
LMP-s kpviselk beadvnyban lltottk vlaszt el Orbn Viktort: azt krdeztk, a miniszterelnk Eurpt, vagy Oroszorszgot vlasztja-e. Dmtr Csaba llamtitkr egszen unortodox vlaszt adott Szl Bernadettk krdsre. [...] Bvebben!
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Ebroker - Ingatlan - 2017. augusztus 16. 11:10
Pnteken lesz negyven ve, hogy megnyitott a Fehrvri ti vsrcsarnok - olvashat a Lechner Tudskzpont oldaln. A Halmos Gyrgy tervei alapjn plt, kzel 8000 ngyzetmteres piramis alak plet a korbban ott mkd zsfolt piacot vltotta fel. 1977. augusztus 18-n nneplyes keretek kztt adtk t a Fehrvri ti vsrcsarnokot. Az plet az 1911-tl a Fehrvri t s a Schnherz Zoltn...
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
HVG.hu itthon - 1970. janur 1. 1:00
Isite.hu - 2017. augusztus 17. 4:49
Az Imaginati Studios - egy fiatal, mindssze 2015-ben megalakult csapat - ma dlutn bejelentette, hogy videojtkot ksztenek A majmok bolygja filmes franchise alapjn. A Planet of The Ap... tovbb